Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cola_21

Jak go poznać ???!!!

Polecane posty

Gość cola_21

Witajcie grogie szafiarki. Od ponad 3 miesięcy borykam się z problemem. Otoż bardzo podoba mi się chłopak z mojej uczelni. Jestem nim bardzo zauroczona. Tak mnie postrzeliło, ze specjalnie przechodzę koło jego sali gdzie ma zajęcia, niby przypadkowo ide tam gdzie on.. jakiś niecały miesiąc go szukalam na facebooku, i wreszcie udało się go znaleźć! teraz codziennie po 2 razy wchodze na jego profil i patrze na tablice, pierwszy raz obczaiłam ją calutką! próbuje nawiązać jakiś kontakt wzrokowy, przechodząc obok niego widzę, że też długo na mnie patrzy takim głębokim wzrokiem, przynajmniej tak mi się wydaje :D co wiecej, zawsze jak mam chwile czasu lubie zamknąć oczy i sobie wobrażać nas, nasze wspólne wakacje, nasze wspólne chwile. Nie wiem czy to jest noralne... juz wymyślalam różne sposoby zeby zagadać. zapytać czy np nie zostawił kluczy, udać, że zakręciło mi się w głowie, zostawić swój dokument zeby widzial jak sie nazywam albo zeby przyszedl z nim do mnie i mi go oddał, ale wydaje mi sie, ze kazdy pomysl jest glupi, poza tym moje zachowanie i zauroczenie nie jest normalne... czy ktoś moze mi pomoc ? :( czy mieliście kiedyś coś podobnego ??

Gość gość
Zagadaj na FB "hej studiujemy na tej samej uczelni,czasem się widujemy, może pójdziemy na kawe"?

Gość gość
Normalnie zagadaj, tym bardziej że widzisz jego zainteresowanie swoją osobą, zapytaj czy nie miałby ochoty gdzieś wyskoczyć na piwko czy co tam Ci przyjdzie do głowy. Oni to lubią :)