Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angry mother

Moja córka jest dziecinna.

Polecane posty

Gość gość
:classic_cool:

Gość angry mother
To nie jest żadne prowo. Kocham swoją córkę, ale chciałabym, żeby zachowywała się dojrzalej. Ale widzę, że nie mam co liczyć na jakiekolwiek zrozumienie z waszej strony.

Gość gość
hmmm... fakt, może jest trochę dziecinna, ale z czasem wydorośleje;) każdy dojrzewa psychicznie w innym wieku, spokojnie;)

Gość gość
Wolalas prace niz wychowanie dziecka to teraz masz! Nie rozumiem twojej pretensji. Dziecko wychowala twoja tesciowa nie ty. Corka zostala wychowana po ''staremu''(wyszywanie robienie na drutach, robienie dzemów itd)Rozumiem ze nie zachowuje sie tak jak terazniejsze nastolatki ale to tylko i wylacznie twoja wina nie jej! Ma takie zainteresowania nie inne i tego nie zmienisz!Skoro sie wstydzisz za nia to trzeba bylo zostac w domu i zając sie dzieckiem a nie teraz plakac i narzekac. Doprowadzisz swoim zachowaniem do tego ze ona bedzie traktowala swoja babke jak matke!

Gość gość
hahaha, 100% prowo...profil autora = dziewczyna gruuubo przed 50tka, jeśli matka to raczej w dalekiej przyszłości.No ale załóżmy hipotetycznie, ze post jest na serio. Nieomak kazda normalna nastolatka, bez traumatycznych przeżyć na koncie, JEST INFANTYLNA JAK CHOLERA i NAPRAWDE PROZNO PO NIEJ OCZEKIWAC DOJRZALOSCI. Dotyczy to również tych niby cwaniar zbuntowanych na pokaz, słuchających muzyki "niegrzecznej i alternatywnej" (czytaj: komerch/ sieczki której slucha 90% znajomych z ICH kręgu,tzn osob które im imponują a nie 90% młodzieży ogólnie) i malujących rzesy. W nich rowniz tkwi wielki dzieciuch i maja one tendencjie do reagowania w sposób dramatyczny, i przesadny niczym rozhisteryzowany bachor w zwykłych sytuacjach. A byle drobiazg (bo "się zgasiłam") urasta w ich oczach do rangi życiowego dramatu, nie o przejścia. MAM JUZ 30 NA KARKU I GDY SIEGAM PAMIECIA WSTECZ TO CZASEM WYDAJE MI SIE ZE BYLAM TAKA ROZSADNA I DOJRZALA MLODA DAMA NO ALE W PIWNICY ZALEGAJA MOJE STARE PAMIETNIKI COZ.. NIE PAMIETA WOL JAK CIELECIEM BYL ps a ze dziewczę się nie mluje to i dobrze (dla jej układu hormonalnego)i niech lepiej się nie uzaleznia od makijażu jak najdłużej b teraz w kosmetykach strasza same parabeny powdodujace przedwczesna menopauzę i inne zaburzenia

Gość gość
autor tematu jest albo trollem, albo zalosna matka

Gość gość
Zazdroszczę fajnej córki. Córce współczuję głupiej matki.

masakra tej dziewuchy a wszyscy naskoczyli na matkę:O przyprowadź jej miastowego do utraty dziewictwa, które pewnie sobie obszyła już koronką w kurczaczki:O

Gość gość
Lepiej być dziecinnym niż za dojrzałym polska hołoto postarzajaca młode dziewczyny

Gość Gość

Ja mam 14lat bawię się lalkami wygłupiam się oglądam bajki lubię naklejki gazetki z barbie albo ze zwierzętami lubię kolorować bajki lubię czytać mam lalki bobasy i barbie lubię misie lubię rozwiązywać zadania dla 4 i 5 i 6 latków 

Ludzie są jednak głupi, bo albo marnują czas na prowokacje, albo swoją frustrację kierują nie tam gdzie trzeba - bo teściowa pokazuje synowej, że to ona sprawuje pieczę nad córką, a synowa - jak to zbuntowana pankówa - walczy z ideałami i nie dostrzega gierki teściowej (bo i pewnie jej wygodniej, że teściowa odwala lwią część roboty) i ma pretensje do Bogu ducha winnej córki.