Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawianki są piękne i zadbane

Polecane posty

Gość gość

Gdzie nie spojrzeć: szczupłe, modnie ubrane, umalowane, wysportowane, pędzą z torbami sportowymi na jakieś zajęcia, na obcasach... No może mały ułamek taki nie jest, ale ogólnie Polacy mają w czym wybierać. Trochę nie rozumiem więc skarg na forum. Wystarczy podejść i zagadać. PS. nie wiem jak jest w innych miastach.

Gość gość
Ja taka jestem :)

Gość gość
A ile w Warszawie warszawianek jest? Prawdziwych? :P

Gość gość
A co za różnica ile. Najważniejsze że ładne.

Gość gość
Z torbami sportowymi na obcasach? To chyba ze wsi jakieś dziołchy, które jeszcze nie ogarnęły, że jedno do drugiego nie pasuje :P

Gość gość
gość dziś Z torbami sportowymi na obcasach? To chyba ze wsi jakieś dziołchy, które jeszcze nie ogarnęły, że jedno do drugiego nie pasuje jezyk.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nagroda Darwina za błyskotliwość :) owe "dziołchy" mają sportowe torby na ramieniu ponieważ udają się na SIŁKĘ lub FITNESS aby zadbać o swe ciało czyli najważniejszy element kobiety, gwarantujący udane życie, miłość i małżeństwo, o czym durne feministki nie chcą pamiętać, a co natura udowodniła nam przez tysiąclecia. Natomiast przypadkiem mają buty na obcasie bowiem udają się tam prosto z pracy :) Połączenie sportowej torby i obcasów NIE jest celowym zabiegiem. Owe panie są świadome, że jedno nie pasuje do drugiego ale tak się akurat złożyło, iż są po pracy a szkoda im czasu na przebranie się w dres aby pasował do torby i nie szkodził Twemu delikatnemu gustowi :P

Gość gość
Ha ha kogoś mi to przypomina.;-)

Gość gość
Nagroda Darwina za błyskotliwość usmiech.gif xxxx Dokladnie, usmialam sie :D gosc mysli , ze blysnal wyczuciem stylu :D (albo gosciowa)

Gość gość
Oj nie chodzi o to, ktore sa rodowite , a ktore nie, tylko o te ktore w tej chwili mieszkaja w warszawie. A jednak stolica zobowiazuje, zeby nie chodzic ubrana jak na jarmark.

Gość gość
W Warszawie jest dużo Polek ze wschodu a na wschodzie wiadomo ze kobiety sa piękne :)

Gość gość
A jednak stolica zobowiazuje, zeby nie chodzic ubrana jak na jarmark. xx Spirdalaj. Ja im pozwalam.

Gość gość
mnie faceta w kobietach najbardziej interesuje ich ubiór ... taki pusty i płytki jestem

Gość gość
a mnie dupa żeby zgrabna była

Gość gość
i dupa rowniez bo jestem idiota

Gość gość
A tam" najpiekniejsze Warszawianki to przyjezdne " :)

Gość gość
czy Ty w ogole wiesz czym są nagrody Darwina?