Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny doradzcie, przeczytajcie do konca !!!

Polecane posty

Gość gość

Mam za soba trzy nieudane krotkie zwiazki z chlopakami (penisy rozmiarów 17-18 cm,) wyczytałam na forum, ze dziewczyny maja spore problemy z "małymi" . Stąd moje pytanie : Poznałam niedawno bardzo fajnego chlopaka, przystojny, całkiem fajne ciało delikatnie umiesnione, wysoki brunet, swietnie mi sie z nim spedza czas i rozmawia, inteligetny no ale wiadomo kazdy ma male "wady", (czesc dalsza nizej.)

Gość gość
niedawno doszło do pierwszych pocalunków, pieszczot itd. ostatnio tez szczerze i otwarcie rozmawialismy na tematy seksu itd. W pewnym momencie, rozgadalam sie i walnelam jakies zdanie na temat penisa bylego chlopaka. Nagle cisza, widze ze gdzies bladzi myslami i pytam czy cos sie stalo bo poszla lekka gafa z mojej strony, nie powinnam wspominac o bylych w ten sposob. Po chwili zapytal czy majac partnera z takim w miare sporym sprzetem bedzie w stanie mnie zaspokoic gdyz wczesniej mial dziewczyna ktora wczesniej miala chlopaka rowniez z duzym penisem i nie wystarczał jej jego penis. Wyznal ze jego penis ma jakies 12-13cm, spytalam odrazu o grubosc, odpowiedzial ze rowniez okolo 13 cm, nie mam pojecia ile to jest. Nie mialam stycznosci z mniejszym niz mowilam wiec nie wiem co mam myslec. Czy wy dziewczyny mialybyscie problem w zwiazku z takim faktem czy jednak nie ma to wiekszego znaczenia w stalym zwiazku ?

Gość gość
ty zdziro !!!

Gość gość
Raczej nie

Gość gość
Nie zaczynaj z nim zwiazku bonie bedzie nigdy w stanie doprowadzic cie do orgazmu co predzej czy pozniej doprowadzi do flustracj seksualnej i bedziesz sie zastanawiala czy to z toba jest cos nie tak

Gość gość
znajdziesz sobie faceta z duzym , po co ci taki mikrus

Gość gość
flustracj? Ja piernicze słyszałam, że ktoś nie potrafi wymówić r i mówi l ale, że to już sie na pisanie przerzuciło

Gość gość
czyli dla ciebie u faceta liczy sie przede wszystkim rozmiar. na drugim miejscu pewnie kasa.zalosne to

Gość gość
Liczyłam raczej na inna odpowiedz bo nie chce konczyc tej znajomosci tylko przez wglad na rozmiar penisa, który moze nie jest duży no ale bez przesady, ja nie mam jakiegos zawyzonego libido lub jakichs problemów zeby nie czuc w sobie 13cm w momencie gdy nawet dwa palce czuc i to bardzo wyraźnie wiec przyrodzenie mezczyzny to nie bedzie wyznacznik poszukiwan tego jedynego. Sama juz to dokladnie sobie przemyslalam ale dzieki za odp.

Gość gość
Rzuc go, niech chlopak sobie znajdzie normalna kobiete,a nie zadaje sie z taka idiotka ktora pierwsze co, to pyta o rozmiar penisa.

Gość gość
Zgadzam się z tym powyżej . zrobisz mu przysługę ,niech poszuka mądrzejszej

Poważnie ? Rozmiar penisa ma aż takie znaczenie ? Nie powinno się liczyć to jak się nim operuje ? W kilku tematach się przewijają słowa "duży penis", jakieś miary i ponad połowa wypowiadających się na forum kobiet pisze "jakie to małe", "ja wolę większe penisy", " takiego to nawet nie poczuje". To ma AŻ tak duże znaczenie dla Was ? Jakość i umiejętności już się nie liczą XD ? Kurde, wierząc tym wszystkim kobietom w to co wypisują wyszło by na to że nie dogodziłbym 7/10 kobietom bo mam "małego" xD ...

Gość gość
Moj facet ma znacznego ponad dwadziescia i tez byl problem bo do porody nigdy nie wchodzil do konca.Dopiero po porodzie przy ktorym z reszta byl wchodzi do konca i jest ok.Ale wiem od znajomych bo rozmawiamy o takich problemach w gronie znajomych to maja opracowane pozycje w ktorych dobija do konca pochwy.Np. Pozycja ginekologiczna z podkurczonymi nogami,na jezdzca facet ma poduszke lub walek pod pupa itp pozycje.