Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 11111111

strach przed atakiem paniki na rozmowie o pracę

Polecane posty

Gość gosc 11111111

Witajcie Dręczy mnie jeden problem. Cierpię na nerwicę lękową ( chodzę na terapię). Muszę się pochwalić, że pokonałam już bardzo wiele swoich słabości. Sama wychodzę, robię zakupy w markecie, załatwiam sprawy. A na początku było bardzo źle. Został jeden problem. Postanowiłam poszukać pracy. Wysłałam już nawet kilka CV. Jednak spać nie daje mi problem, że na rozmowie mogę dostać ataku paniki ( z rozmowy nie da się wyjść - wyjście oznacza koniec starań o pracę). Nie wejdę też do samolotu bo nie da się z niego wyjść. Chodzi o to, że nie pokonałam strachu w sytuacjach z których nie da się wyjść.. czy możecie mi coś polecić? Jakąś metodę? Jak sobie poradzić... Bardzo chce pracować..

Gość gość
moze zamiast myslec o tym,ze nie da sie wyjsc pomysl o tym,ze ta sytuacja przeminie,jest tylko chwilowa,a to prawie tak,jakby dało sie wyjść. No i z rozmowy da sie wyjść ;) jak nie ta rozmowa,to inna,jak nie ta praca,to inna. To nie koniec świata

Gość kupaszmalu
Płacisz terapeucie, a ludzi z kage pytasz, co masz robić? :D

Gość gość
to w ogole sie nie trzeba tym przejmowac 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4