Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy i przyszłe mamy :)

Polecane posty

Gość gość

Wiem że jest już dużo wątków tego typu ale ciężko jest tam się zorientować co i jak. Więc zakładam mowy o tematyce objawów ciąży, dolegliwości, testów, badań itd. Teraz kilka słów o mnie. Mam 23 lata od 4 miesięcy staramy się o dziecko i mam nadzieję że w tym cyklu się uda, @ powinnam dostać jutro i co prawda boli mnie brzuch ale już od jakiś 10 dni a nigdy tak nie miałam i mam też nie typowy śluz co do tego okresu cyklu. Piersi bolą jak zawsze ale z testem poczekam jeszcze. Czekam na wasze wypowiedzi, wspomnienia, obawy i rady :)

Gość kierka
Witaj. Ja nie miałam praktycznie żadnych objawów ciąży oprócz braku miesiączki i bólach w piersiach testów nie robiłam i tych całych bet żadnych też kwasów foliowych nie brałam i wszystkiego podobnego a dziecko urodziło się zdrowe do lekarza poszłam dopiero w 60 dniu cyklu bo i tak wiedziałam że prędzej nic nie zobaczę tam. Jestem zdania że najpierw trzeba próbować bez żadnych specyfików a jeżeli to przez dłuższy czas nie działa to dopiero zacząć brać te flowiki i inne. Kiedyś tego wszystkiego nie było a dzieci i tak się zdrowe rodziły więc gdzie tu sens. Życzę wszystkim które są w ciąży szczęśliwegoi szybkiego rozwiązanie a kobieta starających życzę powodzenia :)

Gość gość_autorka
Dziękuję