Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martyna91xxx

Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos?

Polecane posty

Witam wszystkich! Dzis dostalam przesylke z lekiem meridia 15 od 2010 niedostepnego w polsce i w unii, lek sprowadzony jest z wenezueli, dzis wielam pierwsA tabletke, nie czuje sie zle moze jestem troszke bardIj pobudzona niz zwykle. Mam takie pytanie czy stosowal ktos juz wczesniej ta konkretna z wenezueli? Bede wdzieczna za kazda odpowiedz, Pozdrawiam !

Gość gość
Idiotko, te tabletki posiadają SIBUTRAMINĘ, wiesz, ze jest to nielegalne i możesz sobie zrobić krzywdę? Twoje odchudzanie jest ważniejsze od zdrowia? Wybacz, ale inne stwierdzenie niż IDIOTKA tu nie pasuje. I słowo idiotka piszę z pełną swiadomością.

Po pierwsze wlasnie kończe medycyne i doskonale wiem co to za substancja, po drugie juz ja stosowałam jak była jeszcze legalna bodajże do 2010r, masz racje że mozna zrobic sobie tym krzywde ale tyczy sie to osob z BMI powyzej 30 poniewaz substancja ta podwyzsza cisnienie śródczaszkowe ktore u osob chorobiliwie otyłych jest i tak wysokie, co moze prowadzic do udaru przekrwiennego. Moj***adania sa w normie a cisnienie zbyt niskie. A pytanie brzmialo czy ktos stosował konkretnie ten lek z Wenezueli? Ale dziekuje za kazda odpowiedz ;) Pozdrawiam

Gość Tancerka26L
Do tych co myślą że ta sibutramina taką wielką krzywdę wyrządza, to zapytajcie osobę, która ją brała a odpowie wam że nie miała żadnych skutków ubocznych, też kiedyś brałam przepisana przez lekarza i bardzo obie chwalę, ostatnią zamówiłam tą ze stanów w niebieskich kapsułkach i też sobie bardzo chwale, polecam przeczytanie tego bloga też http://meridia.blog.pl/meridia-niebieskie-kapsulki/

Gość gość
Posiadam tabletki Meridia 15. Kraj pochodzenia Wenezuela. Ja na nich schudłam, innym też się uda. Zapraszam do kontaktu kasia.stacewicz@tlen.pl

Gość g s
gość 2015.08.12 Posiadam tabletki Meridia 15. Kraj pochodzenia Wenezuela. Ja na nich schudłam, innym też się uda. Zapraszam do kontaktu kasia.stacewicz@tlen.pl Pani Kasiu Stacewicz , próbuję sie skontaktowac z pania odnosnie tabletek ,które u pani kupiłam. Lecz niestety kontakt z pania urwał się. może tutaj pani odczyta moją wiadomość. Chciałam zapytac jak się pani odniesie do bezskuteczności tabletek ,które u pani kupiłam. Jesli nadal nie bedzie odezwu z pani strony to zostawiłam 2 tabletki w opakowaniu i oddam do ekspertyzy. Mam nadzieję ze nadal bede mogła wierzyc w uczciwosc ludzi. Pozdrawiam A teraz na temat pytania. Tak, ja stosowałam niby te z venezueli. niestety po wybraniu opakowania/(bez 2 tabletek) przybył mi kolejny kg. :(( Moja siostra stosowala zelixe od lekarza i po 1 op schudla 10 kg. niestety juz nie jest legalnie dostepna.

Gość gość
Głupie naiwne babsztyle Zamiast zmienic sposób odżywiania i trochę ruchu to wy chcecie za lyknieciem cudownej tabletki byc szczupłe, Daj do analizy tą tabletkę i zobaczysz co q niej jest i co wp*****la....przez ostatni miesiąc Bo pani kasia chce zbić kosiorke i wciska takie teksty na forum zmieniając tylko adresy

Gość g s
moze i naiwne , ale nie koniecznie głupie- nie znasz naszego IQ hehe, więc wniosek pochopny. za to Ty jesteś nie zbyt dobrze wychowana- bez szacunku , kultury i tolerancji. I nie życzę Ci abyś kiedykolwiek miała problemy z otyłością bo robisz wszystko co możliwe a waga nadal stoi , albo i nadal rośnie. W takiej sytuacji lekarze kiedyś przepisywali wlasnie zelixe, meridie itp. ale teraz jest wycofana , a wiesz dlaczego? Bo była skuteczna.w przeciwienstwie do wielu innych drogich suplementów dostępnych w aptece. Piszesz ,że nie wiemy co zażywamy . owszem bo nasz oszukują ci co sprzedają. a ciekawa jestem czy ty wiesz co wp....lasz pod postacia szynki za 25 zł. ??????

Gość gość
Oszuści nie zamawiajcie ze strony smedyczny .Po wpłacie na konto ..Nikt nie odpisuje.Sprawa zajęła się policja.Jak tak mna!

Gość bluesbulls
Nie ma czegoś takiego jak Meridia z Wenezueli! Od 10 lat - kiedy kryzys się pogłębił w tym właśnie kraju tabletki te nie są dostępne. Tam jest taka tragiczna sytuacja, że innych leków - ratujących życie - nie ma. Jaka sibutramina?? Ktoś kto sprzedaje Meride z Wenezueli jest oszustem a w tabletkach tych nie wiadomo co jest. Mąka? Gips? Magnez? Rozmawiałam z lakarzem w Wenezueli - NIE MA MOŻLIWOŚCI ZAKUPU TAK TEGO LEKU OD WIELU WIELU LAT!

Gość gość
Posiadam oryginalna meridie firmy Abbott z USA sama na nich schudlam polecam podaje namiar bialymis2000@gmail.com