Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plakac mi sie chce juz chyba zostane sama

Polecane posty

Gość gość
>>>Misio ty jestes innym przypadkiem<<< x Może wystarczy być trochę normalnym :) ?

Gość gość
Przyznam szczerze ze nie chcialabym faceta piszacego na tym forum. To by go dyskwalifikowalo z marszu.

Gość gość
dziewczyny a jesteście/czujecie się atrakcyjne? ja też mam 30 lat i sama, do tego jestem przeciętną introwertyczką więc małe szanse na poznanie kogoś.

Gość gość
>>>Przyznam szczerze ze nie chcialabym faceta piszacego na tym forum. To by go dyskwalifikowalo z marszu.<<< x Dlaczego ?

jesteś tylko 5 lat starsza ode mnie :) chciałbym taką 30tkę bo zwykle jesteście już mądrzejsze a nie jak te 20letnie pizzdy co się tylko pruć chcą z badboyami albo studentki za kasę :o

Gość gość
>>>jesteś tylko 5 lat starsza ode mnie chciałbym taką 30tkę bo zwykle jesteście już mądrzejsze a nie jak te 20letnie pizzdy co się tylko pruć chcą z badboyami albo studentki za kasę<<< x dzi dzi :D szuka MAMUSI :P.

Gość gość
Do 20:23 masz w zupełnosci rację

Gość gość
A kogo to obchodzi ważne że ja mam.

Gość HENRYK 57 lat
autorko myślę, że będę dobrą partią dla Ciebie :P

Gość gość
na zachodzie 30 lat dla panny to dopiero początek, dopiero zaczynają brać śluby, rodzić dzieci itp., też nie wszystkie. Po 40stce już trudniej, ale i takie trafiają facetów. 30stka w Polsce dla panny może dużo, bo takie poglądy ma otoczenie, na szczęście w innych krajach tak nie jest.

Gość gość
Zachód jest pod tym względem poy****y i nie powinien być żadnym wzorem. Tam niedługo będzie 1 wielki dom starców, zresztą tutaj tez.I to przez głupie baby co się chcą rtylko bawic cale życie i wszystko mają w d.. A autorka im będzie starsza tym mniejsze szanse ma na dorwanie faceta, a jakieas tepe koczkodany jeszcze piszą bzdury żeby chlala na imprezach i czekała??

Gość gość
Wszystko przez takie goowna jak przedmówca, bo kobiety widząc takich chamów wolą nigdy nie wyjść za maż niż męczyć się debilem i agresorem.

Gość yuri

eh tam, autorka ma raczej problem bo wybrzydza