Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jak często wchodzicie tu na forum ???

Polecane posty

Ja co dzień jak jestem na necie lubię kuknąć co kto tutaj napisał ale sam nic nie piszę

Gość gość
Rzadko :) Odechciewa się czytać...Większość to nołlajfy bez życia realne...

Ja tak za godzinę / dwie się położę spać bo jutro mam taki tam wyjazd :) a teraz gram w grę Mount&Blade Warband + do tego zainstalowałem modyfikację floris 2.55 gra jest super :)

Ja teraz piszę z osobą z którą się spotkam ... wiesz o co chodzi pisałem ci w mailu z kim się spotykam :)

ok rozumiem :)czyli miło spędzisz czas :) x powiedz mi taką rzecz rozmawiałem z tobą o tabletach ten jest tańszy od tamtego bo finansowo nie bardzo powiedz co myślisz o nim Samsung Galaxy 4 10.1

Gość gośćszarik
Kilkadziesiąt razy dziennie,tylko co ...raz bardziej tutaj dennie... Zarabiam na siebie i innych,a wy tutaj szkacie tylko winnych... Podzielność uwagi to nie brak rozwagi... Ida

To jest Samsung Galaxy Tab4 10.1 W jego cenie można by poszukać coś lepszego... jutro albo dziś ci jeszcze wyślę co warto kupić tak do 1000zł poszukam coś w sieci fajnego

Gość gość
Codziennie :D :P

Okej :) dodam że na tabletach smartfonach z systemem android takich lepszych można się nieźle pobawić są na nie super gry i to z bardzo dobrą grafiką... myślę że będziesz zadowolony

Gość gość
Ja tu nie wchodzę bo i nie wychodzę,po prostu jestem cały czas.

Wszystko ci pokażę w mailu co i jak ale jutro... napisze dziś jestem już zmęczony i chyba teraz się położę spać

No już idę spać a co do tableta może kup sobie Samsung Galaxy Tab Pro 8 4 kosztuję trochę ponad 1000 zł i ma już z rok ale ma dobre parametry i można sobie na nim pograć w to i owo :)

a i nie kupuj Samsung Galaxy Tab 10.1 bo on jest słabszy od Samsung Galaxy Tab Pro 8 4 albo kup już Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Ta wersja PRO jest najlepsza ale niestety jest bardzo droga

Dobranoc tylko pamiętaj nie kupuj tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 za 1000zł tylko kup wersje pro bo ta bez pro jest bardzo słaba Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 jest najlepszy kosztuję te 1300zł-1600 zł