Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, od trzech tygodni spotykam się z dziewczyną poznaną na imprezie. Jest ode mnie starsza, ma 28 lat i dobrą pracę. Kochaliśmy się już wielokrotnie. Ona twierdzi, że pragnie ze mną być i prawie mnie kocha. Dziwne, że pada to z ust tak doświadczonej życiowo osoby po tak krótkim okresie znajomości. Problem polega na tym, że chce mnie mieć codziennie. Nawet jak jestem chory i nie moge nigdzie wychodzić to ona żąda abym nie był leniwy i do niej przyjechał. Gdy odmawiam to stwierdza , że inny facet, który ją pociąga z ortezą na nodze za nią biegał. Po moim stwierdzeniu , że nie jestem niewolnikiem i żeby mnie nie szantażowała każe mi się wiecej do niej nie odzywać i nie pisać. Konczy znajomość jednak po pół godziny pisze , że tylko mnie sprawdzała. To tak w skrócie. Moje pytanie brzmi czy to normalne zachowanie? Ona jest choleryczką, tylko interesuje mnie opinia specjalisty bo nie wiem czy się w to pakować czy przypadkiem nie jest to osoba z zaburzeniami. Proszę o pomoc.

Gość gość
Ona się nie zmieni i do końca życia będzie cię kontrolować, jest nudna i nie ma własnego życia więc lepi się do ciebie.

Gość gość
Ciężkie życie z taką osobą. Nie jest to coś czego nie można pokonać to jej zachowanie ale jeśli Ci się nie chce z nią nad tym pracować do odpusć sobie

Gość gość
Najgorsze jest to , że ma pełno znajomych, bogate życie niby. I wielu do niej startuje. Coś mi się to wszystko nie składa i wygląda podejrzanie. Szkoda mi z jednej strony bo jest naprawdę bardzo ładna i bardzo mądra, na wiele rzeczy mi otworzyła oczy i mamy podobne temperamenty.

Gość gość
Możliwe też że jest niedowartościowana i dlatego potrzebuje więcej uwagi z twojej strony. Idź z nią do psychologa bo inaczej zniszczy to co pomiędzy wami.

Gość gość
To jakaś dzi/va, zna faceta trzy tyg i już sie z nim pieprzy,masakra jakie szmaty teraz. Ale jestescie siebie warci