Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kielbasa zamiast kwiatow

Polecane posty

Gość gość

Niedlugo biore slub,i my mamy psa ktory uwielbia kielbase,i tak sobie mysle ,ludzie prosza o rozne rzeczy zamiast kwiatow,to moze ja poprosze o kielbase dla psa?

Gość gość
zamiast kwiatow mozesz prosic o wszystko co chcesz,ja tam nie widze problemu,pieluchy dla dziecka,czy jakis jabol albo czekoladki z Biedry,to jeden szwanc

Gość gość
Pomysł jest super !! ja podsunę może taki wierszyk: Goście nasi Kochani nie bądźcie burakami i nie przychodźcie z badylami. Za pieniądze ,które na kwiaty wydać planujecie mnóstwo pysznej kiełbasy dla naszego Azorka przyniesiecie ! Na porządny bukiet ze 40 zł wydacie za te pieniądze to minimum 10 kilo papu dla Azorka nam dać macie.

Gość gość
super wierszyk,dziekuje

Gość gość
ewentualnie może jeszcze taki wierszyk W dniu naszego święta niech każdy z Was o naszym piesku pamięta! zamiast kwiatów co zwiędną kupcie kiełbasy pęto nakarmimy nią psiaka bo to dzień naszego święta więc niech każdy z Was o naszym piesku pamięta :)

Gość gość
Hahahaha lol ale usmialam. Poprawiliscie mi humor w pracy :D

Gość gość
w dniu naszego wesela niech każdy kupi zamiast kwiatów jedzonko dla naszego psiego przyjaciela. Po co wydawać pieniądze na kwiaty gdy psiego jedzonka wybór jest bogaty. zamiast frezji- pedigrii, w cenie storczyka -kupicie kilo mięsa z indyka. Lepsze będą kurze łapki niż jakieś badziewne kwiatki. Dlatego zamiast bukietów z róż przynieście kiełbasę i już .

Gość gość
jeszcze jeden wierszyk mogę podrzucić Biją dzwony już w Kościele że to nasze jest wesele. Para Młoda grzecznie żąda miast na kwiaty- na psie chrupki daj pieniądza! kwiaty zaraz szybko zwiędną-szkoda w nie jest inwestować. lepiej kupcie jeść dla Burka by i on mógł się z nami dziś radować !

Gość gość
i jeszcze jeden : W białej sukni przed Kościołem będę stać zamiast kwiatów proszę kiełbasę dla psa dać. na wesele się wykosztowaliśmy więc teraz w ramach oszczędności chcemy pieska utuczyć za pieniądze naszych gości

Gość gość
buahahaha boskie są te wiersze:D brawo 10/10

Gość gość
super wierszyki wszystkie piękne i z subtelnym poczuciem humoru aż trudno się zdecydować na jeden :)