Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melbern

Spodobał mi sie chłopak

Polecane posty

Gość Melbern

Spodobał mi sie chłopak, ale nie jestem jakoś specjalnie piękna. Gadam z nim, siedzimy często razem w towarzystwie kolegów, ale jak z innymi sie dogaduje, tak, jakbym ich znała, od dawna, tak, z nim nie mam takiego tematu. Wiem, że mnie na pewno nie bedzie chciał, powiedział, że tylko mnie lubi. A szczerze, to ja nie chciałabym z nim być, bo po prostu potem straciłabym zainteresowanie, jakby mi okazał, jakieś uczucie. Sama mu nie powiem, że mi sie podoba, bo sie boje odrzucenia. Ale kurcze, mam 20 lat, i pierwszy raz, tak jakoś ktoś mi sie bardzo spodobał. Po południu jest dobrze, bo wyjde na dwór, pogadam z ludźmi, ale jak tylko przychodze do domu, to mnie to wszystko dobija i nie wiem co mam robić (tak choćbym wpadała w jakąś depresje) co ja mam robić .?

Gość gośćwkość
Przestań oglądać amerykańckie szitkomy.

Gość gość
wróć do mnie :)

Gość gość
A mnie wlasnie poderwala zonka ktora byla dziewica ja bylem niesmialym prawiczkiem jestesmy malzenstwem i mamy dwoje dzieci.Wiec nic straconego mamy rowno uprawnienie :D

Gość gość
do gość dziś jak wy zrobiliście te dzieci bez doswiadczenia ? beznadzieja wchodzić w małżeństwo z doświadczeniem 1 partnera ale skoro oboje nei wiecie o co chodzi to jest do zaakceptowania

Gość gość
Co za czasy, nawet w pie*doleniu trzeba mieć doświadczenie...

Gość Melbern
Zapomniałam jeszcze dodać, że on ma 16 lat, ja mam 20. Może jestem jakaś nienormalna .?

Gość gość
Po prost tesknisz do twardego k u t a s a