Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sprawdzic czy jest ZONATY???

Polecane posty

Gość gość

Poznalam ostatnio pewnego faceta, az nieprawdopodonne ze jest sam, jest bardzo przystojny, ma wlasne firme, dobry samochod, mieszkanie, jest inteligentny i ma maniery Mieszkam w Anglii i po wpisaniu jego imienia i nazwiska w wyszukiwarke google, np Jan Kowalski pojawila mi sie taka strona 192.com ghdzie mozna sprawdzc czyjs kod pocztowy oraz osoby ktore mieszkaja pod tym samym adresem, gdy to zrobilam to wyskoczylo ze w tym samym flacie mieszka Anna Kowalska... Czyzby zbieznosc nazwisk? Podczas randki zapytalam go o to a on zdecydowanie zaprzeczyl ale zauwazylam ze jakos dziwnie sie zachowal... Na nastepnym spotkaniu sam powrocil do tego tematu i powiedzial ze pokaze mi dowod osobisty, zebym uwierzyla ze jest kawalerem, na co ja mowie ze przeciez w dowodach nie ma juz informacji o stanei cywilnym....

Gość gość
Pewnie żonaty i szuka kogoś na boku.

Gość gość
Zaproponuj wyjazd na weekend jak będzie się wykrecal to podejrzane

Gość gość
wczoraj do mnie zadzwonil kolo 22 dosyc pozno, byl jeszcze w pracy, dziwneze nie dzwoni do mnie z domu mamy sie spotkac w sobote, a wczoraj zapytal czy mozemy sie spotkac jakos w tym tygodniu po pracy i pozniej w weekend tez no to teraz sama juz nie wiem czy gdyby byl zonaty moglaby sie tak czesto spotykac