Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obwód penisa 11cm

Polecane posty

Gość gość

to mało, w sam raz czy dużo ? Dodam ze dlugosc to 14 cm a sama głowka ma obwod 12 cm.

Gość gość
normalny europejski maly k***sek i nie stresuj sie dziecko i nie czytaj debili na kawie, tu kazdy ma "puszke po piwie, tylko dluzsza"

Gość gość
z takim sprzętem to możesz być tylko pasywem !!! :D

Gość rozpustnaBe
A mnie zawsze zastanawia, czemu panowie na forum podają zazwyczaj obwód, a nie np. średnicę. Czy to dlatego, że macie łatwiejszy dostęp do miarki krawieckiej, niż do suwmiarki? ;)

Gość gość
Autorze twój penis jest przeciętnych rozmiarów. Nie wiem czy masz na tym punkcie jakieś kompleksy ale 20 % mezczyzn na świecie ma takiego jak Ty lub mniejszego. Więc nie masz się czym przejmować. Znajdź sobie ciasna dziewczyne, postaw na technike i na 99% ja zaspokoisz i dasz jej orgazmy.

Gość gość
przeciez obwod mozna przeliczyc na srednice i bedzie po problemie. O chuj ci chodzi ? poza tym nie kazdy ma suwmiarke w domu

Gość gość
specjalisci od okregow :):) ale i tak sie chwali, ze przynajmniej wzor pamietcie tyle ze przekrojony penis to nawet elipsa nie jest, a propos gimbuski ucza jeszcze o predkosci katowej? i orbitach planet ..np? czy teraz zeby zdac mature, wystarczy rownanie kwadratowe? sorry za pytanie, ale jestem ciekawa po prostu

Gość gość
A ty od czego jestes specjalista ? chyba tylko od pieprzenia glupot nie na temat.

Gość rozpustnaBe
Zatem na temat: 11 cm odpowiada mniej więcej φ=35 mm, czyli całkiem uczciwy, normalny kootas, w sam raz, by porządnie wypełnić c¡pkę :P

Gość gość
Raczej mały, chyba jedynie dla dziewicy w sam raz, bo normalnej kobiecie raczej nie dogodzi.

Gość gość
maly

Gość gość
nie wiedzialem ze dziewica jest jakos inaczej zbudowana niz "normalna kobieta" idzcie sie lepiej poczuc dzieci bo glupoty piszecie.

Gość zawsze seksi
niezly drongal :)

Gość gość
up