Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa dziewczyna 100

Jak sprawdzić czy on kogos ma?

Polecane posty

Miesiąc temu poznałam faceta na portalu randkowym. Bardzo nalegal na spotkanie wiec sie zgodzilam mimo iz jestem strasznie nieufna. Spotkanie bylo w sobote 2 maja. Od tego czasy widzielismy sie 4 razy tylko mimo iz oboje mieszkamy w tym samym miescie. Dzwoni co kilka dni, czasem ja napisze eske. Dziwi mnie tylko to ze nie ma dla mnie czasu w weekedny...nigdy nie proponuje spotkania w tym czasie a kiedy ja cos wspomne to zawsze jest jakies "ale" ze ma juz plany itp. Żonaty mysle ze nie jest, wiem gdzie pracuje jak sie nazywa itp. ale mam podejrzenia ze albo ma dziewczyne albo po prostu na weekedny umawia sie z innymi. Jak go podejsc zeby sie dowiedziec ? dodam ze parą nie jestesmy mimo iz od 1 spotkania zaiskrzylo-sam tak mowil.

doradzi ktos?

Gość gość
A wiesz gdzie mieszka?

Gość gość
mam adres (znalazlam w necie) ale nie bylam tam

Gość gość
Ewidentnie coś kręci. Miałam mnóstwo randek z netu i wiem, że jeśli facet jest zainteresowany to zachowuje sie zupełnie inaczej. Przede wszystkim częściej pisze i dzwoni

tez czuje ze kreci tylko jak go sprawdzic...niby gadal ze żonaty nie jest......noo i wiadomo ze parą nie jestesmy wiec niby prawo ma sie umawiac z innymi ale nieladnie robic komus nadzieje i wodzic tak za nos...nie wiem jak mam z nim to rozegrac? pomozcie moze ktoras z was miala podobny problem?