Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiettt

urlop wychowawczy płatny i ile

Polecane posty

Gość gość
Setki aktualnych ofert od osób poszukujących pracy niani, opiekunki, gosposi Zarejestruj się, aby spontanicznie wysłać swoja oferte pracy bezposrednio do naszej bazy osob poszukujacych prace na stronie http://www.naszaopiekunka.pl/nannyregistration.asp Z NaszaOpiekunka.pl mozesz skontaktowac się z setkami bezpośrednich pracownikow z całego kraju za pomocą kilku kliknięć.

Gość gość
A ją bardzo chętnie pójdę do pracy po pół roku od urodzenia dziecka. Tylko nie mam gdzie wracac, bo rzeczywistość jest taka, że pracodawca najczęściej zwalnia po powrocie a i jeszcze chciałabym zeby było miejsce w zlobku państwowym. No to chyba nie są wielkie wymagania a tak uczciwie będę pracować dla dobra ogółu. A zastatnwialiscie się że bez pomocy matka nikt tego kraju nie utrzyma jak dzieci będą rodziły się tylko w domach zamożnych ludzi, których będzie stać ma to, że tylko jeden rodzić bedz8e utrzymywał rodzinę nie porownujcie się do zachodu. Że w Niemczech nie można iść na l4? Ale jaki maja socjal!!! Jakie warunki zatrudniania matek!!! Bez porownania

Gość gość
Mozecie mi powiedziec co jest takie drogie, ze dziecka utrzymac nue potraficie??? Bo ja tego pojac nie moge.

Gość gość
Boże, jak można być tak ociemnialyn.

Gość gość
Te wszystkie baby co tu obrażają kobiety w ciąży i wychowujące dzieci to są właśnie te wygodnickie. hahaha... wychowywanie dzieci to nie jest praca? tak piszą tylko takie co to nigdy dzieci nie miały, albo miały je głęboko w doopie. Dać wam tak na rok 24 na dobę dziecko do opieki, ciekawe po jakim czasie byście chciały do tej ciężkiej pracy wracać. hahaha... Przecież życie z dziećmi w domu to istna sielanka, a chodzenie codziennie do pracy to niezła orka co? hahahahahahaha.....

Gość gość
Wychowanie dziecka to jest praca i odpowiedzialnosc przede wszystkim! Bo siedzieć w domu 3 lata z dzieckiem ale pic kawke i siedziec na kafe a dzieciak siedzi w kącie obsmarkany to nie jest wychowanie! Wychowac dziecko tez trzeba umieć! I tak bardzo mnie dziwi co jest takie kuzwa drogie (przynajmniej zanim do szkoly pojdzie) w utrzymaniu takiego roczniaka np.??? No niech mi ktoras narzekająca na brak kasy mamuska napisze?

Gość gość
rusz doope do sklepu i sobie sprawdź ceny to może cię olśni hehe