Daisyy_00 0 Napisano Czerwiec 2, 2015 Kobitki czy możecie mi polecić dobrego dietetyka w Warszawie - najlepiej jakiegoś sprawdzonego :) Potrzebuję profesjonalnej porady najlepiej z tymi wszystkimi bajerami jak analiza składu ciała, ułożenie diety - ktoś coś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosienka_malenka Napisano Czerwiec 6, 2015 Ja byłam na takiej konsultacji dietetycznej własnie wraz z analizą składu ciała i ustaleniem jadłospisu w Warszawie w Profemedzie. I muszę przyznać, że jestem zadowlona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinkaaaaaa Napisano Czerwiec 25, 2015 A gdzie dokładnie jest ten profemed? I dużo trzeba za taką konsultacje zapłacic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lillu Napisano Lipiec 26, 2015 Profemed znajduje się w samym centrum w hotelu Mariott. Jeśli chodzi o cene takiej konsutlacji to zalezy czy to sama konsultacja czy chcesz jeszcze coś dodatkowo, ja płaciłam bodajże coś koło 200zł ale chyba razem z analiza skladu ciala - najlepiej do nich zadzownic i sie dopytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach