Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemglupiawiempomocy

Pomocy!! Podcięłam rzesy!!

Polecane posty

Wiem, wiem, że jestem głupia, błagam nic mi nie piszcie tego typu:( Wiec tak: wrocilam dzisiaj ze szkoly, cholernie zmeczone siadlam przed lusterkiem, wiecie patrzylam tradzik etc no i na rzesy nie mam (a raczej mialam) zlych rzes NIE WIEM dlaczego wzielam nozyczki i ucielam jakies 0,5 cm! teraz mam wlasnie jakos tak 5 mm moze 4? wygladaja jakby byly grubsze, ale krociutkie!! POMOCY, co mam zrobic zeby szybko odrosly? Mascara tego nawet nie bierze, tylko skleja a jutro szkola, niedlugo wakacje:(( z przodu tego tak nie widac, ale z boku? MASAKRA! WIEM, WIEM ZE JESTEM GLUPIA! ALE JA CHCE JE SPOWROTEM, NIE MUSZA BYC ANI DLUZSZE NIZ MIALAM ANI GRUBSZE, PO PROSTU ZEBY ODROSLY:( czytalam w internecie - jedni pisza 1,5 mies, inni 3 mies, inni ze rok, a inni ze WCALE nie odrosną:( Macie jakies domowe sposoby? Nie mam olejku rycynowego, ani nie mam jak go wziac, bo do miasta mam 30 km (mieszkam na wiosce) POMOCY:(((((

mam 15 lat jak cos:(

Gość gość
Uciete nie odrosną nigdy, a teraz marsz do lekcji.

Jezus :(( A do moich lekcji, to proszę się nie wtrącać nie ma nic, co moglabym zrobic, zeby odrosly chociaz troszkę?:(

Gość gość
Odrosna;) tez kiedys miałam taki pomysl i go zrealizowałam. Rzęsy odrosly , nie pamiętam ile to trwało bo to bylo 15 lat temu

jeju już się wystraszyłam:(( pamietam jak bylam w 1 gimnazjum to niszczylam je maskarą i mi się kruszyły i jakos w lutym 2013 przestałam - wtedy mialam identyczej długosci, a w kwietniu już miałam ładne długie myślicie, że odrosną mi w podobnym czasie teraz?:(

Gość gość
1 gimnazjum i tusz do rzes ? masakra gdzie matka byla

wiesz, właśnie wtedy eksperymentowałam, ze swoim wyglądem, wiem, że to było bez sensu - teraz nawet niczego nie uzywam i nie mam zamiaru

ale 1 klasistki coraz bardziej wymalowane, 2 juz nie tak bardzo, ale masakra!!

tak dla sprostowania - mam 15 lat, ale urodziłam się w święta, w tym roku skończę 16 i idę do liceum, nie chcę iść tam z milimetrowymi rzęsami, a nie chcę się malować:(

Gość gość
odrosną:) jak byłam w twoim wieku tez głupoty robiłam eh fajne to były czasy:)

oh, aż mi kamień spadł z serca!! A takie pytanie: bo czytałam, że oliwa z oliwek lub olejek rycynowy - a do niego nie mam jak Próbował ktoś oliwy?