Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w każdym facecie tkwi potwór

Polecane posty

Gość gość
nie każdy by gw\ałcił. Mój facet miał okazję zg\wałcić mnie po pijaku, już się zabierał za to, ale ja powiedziałam, że nie chcę, trochę pomarudził, ale w końcu odpuścił. Dopiero jak sama chciałam to doszlo do 1 seksu

Gość gość
NO ostatnia blondynka to dała czadu.

Gość gośćszarik na 102
To kiedy byndzie ta wojna?!

Gość gość
Cyt: Dziś w nocy będę was wszystkie gwałcił w swoim umyśle a za 10 lat jak już zarobię dość kasy że prawo mi nie fiknie Te fantazje staną się rzeczywistością NIgdzie nie będziecie bezpieczne Wiecie czemu mężyźni gwałcą kobiety? Bo nie zasługujecie na nic lepszego To Wasze przeznaczenie & Świat, duchowość człowieka dąży do równowagi. Przez tysiąclecia obowiązywało prawo bezmózgiego silniejszego. Za kolejne stulecia, tysiąclecia będzie równowaga w umysłach i tacy jak ten powyżej nawet w prymitywnych plemionach już nie będą istnieć. A póki co - współczuję szczerze.

Gość gość
gość dziś a ty coś wiesz o prawdziwym życiu? i skąd wiesz co przeżyły i jak żyją wypowiadające się tu kobiety?

Gość gośćaaaaa
na pewno było sporo takich elementów pochądzych z patologicznych nizin. Właściwie ci ludzie byli wypaczeni i chorzy psychicznie to było mięso armatnie a nie normalni ludzie. Ja nie znam osobiście żadnej historii gwałtów na Polkach w czasie wojny itd,,, Gdy przyszli sowieci do miejscowości gdzie mieszkał mój dziadek (dzisiaj to jest Białoruś) pewien generał zamieszkał w jego domu, zają dwa pokoje i ... wdał się w romans z dziadka siostra a po wojnie wzięli ślub i wyjechali do Rosji. Dziadek nie napomnkął ani jednego słowa na temat gwałtów w jego miejscowości a stacjonowało tam sowieckie wojsko i to dosyć długo. A co do kobiet i ciąz pochodzacych z gwałtów to myślę, ze duza częśc tych ciąż nie była wcale wynikiem gwałtów a po prostu romansów, uniesień była wojna ludzie zyli chwilą kobiety nie były inne od tych które sa dzisiaj :) Miały tez swoje potrzeby, czuły pociąg, a mężczyzna w mundurze nie koniecznie musiał brac siłą bo podejrzewam ze mógł niejedną dziewczynę oczarować. Ale łatwiej powiedziec że to był gwałt gdy brzuch rośnie a tatusia nie ma :) Na pewno były tez i gwałty, ale to nie byli normalni faceci tylko chorzy wypaczeni ludzie.

Gość gość
"nie każdy by gwałcił. Mój facet miał okazję zgwałcić mnie po pijaku" Nie zgwałcił, bo poszedłby siedzieć. :O A nie dlatego, że jest wewnętrznie dobry.

Gość gość
niestety to prawda :(

Gość gość
ciezko trafic na odpowiedniego faceta

Gość gość
facet to świniak, niestety

Gość gość
nie faceci tylko w ogóle ludzie w okolicznościach wejścia w rolę oprawcy, gdzie prawo nie istnieje w większości zmieniają bardzo swoje zachowanie i są skłonni do przemocy na "poddanych". Stanford Prison Experiment - przeczytajcie sobie

Gość gość
faceci sa podli

Gość Zweistein
Dziwna teoria W każdej kobiecie też jest ukryty potwór, bo bzykały by się z każdym, jednak istnieje moralne prawo które powstrzymuje kobiety od takich czynów. Bo przecież te które mają w d*** to co się o nich mówi i myśli dają każdemu... ;)

Gość gość
nieprawda a porownywanie przestepstwa do seksu miedzy ludzmi jest mocno chybione...

Gość Zweistein
Wiem Ale przynajmniej wiadomo ze głupie torie można wymyślać na poczekaniu... ;)

Gość gość
Autorka moze nieco poleciala ze swoja teoria, niemniej w biologii mezczyzny jest walka, agresja, sila fizyczna, to sa ewidentne "atuty" mezczyzyny a nie kobiety. Tak ulozony jest ten swiat....

Gość gość
"W każdej kobiecie też jest ukryty potwór, bo bzykały by się z każdym" Mylisz się. To faceci chcą rozrzucić jak najwięcej spermy. Ale kobiety wybierają liderów, samców alfa na ojców swoich dzieci. Więc gdyby nie istniało moralne prawo, to faceci nadal chcieliby rżnąć wszystko, ale kobiety bzykałyby się tylko z najlepszymi. Teraz bzykają się też z gorszymi, bo jest społeczna presja na to by wyszły za mąż itd, a wiadomo że samców alfa nie starczy dla każdej.

Gość gośćwczesniej
Swoja droga ciekawe, ze w Stanford Prison Experiment brali udzial tylko mezczyzni...

Gość gość
"Swoja droga ciekawe, ze w Stanford Prison Experiment brali udzial tylko mezczyzni... " Też o tym pomyślałam, ale podobno są eksperymenty wykazujące jak okrutne są kobiety :P

Gość gość
Hehe, a zeby bylo jeszcze ciekawiej, to eksperyment przerwala kobieta:D

Gość Zweistein
hahahahaha... Dobreeeee Fakt iż kobiety trą nogami za samcami alfa, tylko później zakładają na forum tematy: "dlaczego on mnie bije" "dlaczego on nie okazuje uczuć" "dlaczego mnie zdradzał" I bierzesz tego "gorszego" bo okazuje się, że w życiu potrzeba ci trochę uczucia, zrozumienia i wsparcia. I w sumie masz racje, że na końcu zostajemy my (gorsi) i musimy zadowalać się resztkami z tego stołu...

Gość szarikowa buda
Jedno jest pewne,jak wybuchnie wojna to wszyscy będziecie się modlić do szarika...

Gość gość
uuuuuuuup