Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coraz grubsza

Tycie po odstawieniu anty

Polecane posty

Gość Coraz grubsza

Hej :) od ponad miesiąca nie biorę tabletek antykoncepcyjnych a tygodniowo tyje 1-1,5 kg :/ myślałam, że woda zatrzymuje mi się w organizmie więc od dwóch tygodni codziennie piję ok. 2l dziennie i przeszłam na dietę lekko strawna. Niestety to wiele nie dało, jem mniej niż kiedykolwiek a dalej tyje. Jestem załamana i za każdym razem wchodząc na wagę chce mi się płakać.. Czuję się bardzo opuchnieta i mam wrażenie że wszystkie dodatkowe kilogramy poszły mi w brzuch i boki. - 27.04 wazylam 62 a teraz 67kg. Pomocy! W poniedzialek idę do lekarza rodzinnego i od razu pobrać krew, aby sprawdzić czy nie mam problemów z tarczyca, choć wydaje mi się, że to przez tabletki. Co mogę zrobić żeby przestać tyc, jakieś pomysły? :(((

coś mi się wydaje że po prostu organizm musi ci się "odzwyczaić" od tabletek i tyle

Gość Coraz grubsza
Jak myślisz ile czasu zajmie aby mój organizm się unornowal?

Gość gość
To raczej nie jest związane z odstawieniem tabletek. Badania są oczywiście konieczne.

Gość Coraz grubsza
Ok, dzięki. Wagę przez dłuższy czas miałam w granicach 60-63kg a po odstawieniu przytylam więc myslalam że to związane związane tabletkami :/