Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde tak duzo trace nie uprawiajac seksu

Polecane posty

Gość gość
Mam 29 lat Seks lubiłam owszem, ale miałam tyle problemow z facetami, że to nie bylo warte tego całego zachodu, teraz zyje sobie od 7 lat sama i serio jest dobrze;) Jak juz mowilam męzczyzni maja zbyt wielkie wymagania na tą chwile kobieta musi byc bardzo ładna, z dobrym ciałem, dobrze zarabiajaca i cuda niewidy:) nie dziekuje, wole spokojnie zyc sama

Gość gość
Jak już pozbędziesz się tego naszego katolickiego oceniania i podejścia co mi zajeło parę ładnych lat, bo tak mnie wychowali to jest to najwieksza przyjemność życia. Nie ma ludzi doskonałych a życie masz jedno, trzeba się bawić, zamknij oczy i bierz z niego wszystko co potrzebujesz. Odpuść facetom ich wady a sprawią, że będziesz szczęśliwą kobietą.""" Jedno z niewielu zdrowych sensownych opini. Takich kobiet pragną faceci. Takich, które potrafią odrzucić społeczny syf i otworzyć się na seks, mieć z niego satysfakcję i masę przyjemności. Prośba do reszty piszących tu kobiet, które uważają ze np film w tv więcej emocji im zapewnia. Nie zawracajcie głowy facetom, nie twórzcie z nimi związków i nie unieszczęśliwiajcie ich własny podejściem do życia seksualnego.

Gość gość
Przeciez nie zawracam;D nie umawiam sie z nimi nie spotykam to ja-ta od filmu w tv:)

Gość gość
Gratuluję. Tak trzymaj czyli z dala od mężczyzn. Bo jest masa takich, które z takim podejściem jak ty ładują się w związki bo tak wypada marnując życie facetowi, który mógł znaleźć sobie normalną seksualną kobietę

Gość gość
Ja tez im glowy nie zawracam - autorka. Moj ex jakby mi tak nie suszyl glowy codziennie kiedy mi dasz kiedy mi dasz , to pewnie bym sie przelamala i moze by nam bylo dobrze. Ale tak to .....A nie chce mi sie przelamywac dla jakiegos pierwszego lepszego z ulicy czy portalu randkowego, co mi wyskoczy z oralem i analem na dzien dobry po 2 spotkaniach. To nie dla mnie. Te lata sa nie do nadrobienia, tym bardziej przy takich szybkich facetach jakich jest pelno teraz. Zadalam pytanie z ciekawosci. Jesli nigdy nie zaznam seksu to nic mi nie bedzie.

Gość gość
Ilu facetow zmarnowalo zycie kobietom? Nie zlicze tych milionow

Gość gość
Generalnie takie pytanie można zadać to każdej dziedziny życia, i odpowiedz będzie podobna. Sek - pięć minut przyjemności da się żyć bez, da się też żyć bez podróżowania, teatru, przyjaciół, rodziny, dzieci, hobby i wielu wielu innych rzeczy. Tylko co to za życie, to raczej wegetacji. Zycie składa się z drobnych przyjemności a seks jest jedną z nich. Poza tym nie wiem jak u Ciebie jest dokładnie ale brak popędu to może być choroba.

Gość gość
a mi się wydaje że sporo tracę. ale co poradzę, takie życie.

Gość gość
No ale nie przeszkadza mi w zyciu ten brak popedu. Nie ma w moim otoczeniu takich facetow, zeby zlatywaly mi majtki. Rozumiem, ze jesli tzw. normalna kobieta ma wysokie libido to jej wszystko jedno kto jej wklada. No to ja taka nie jestem. A do kina, teatru, kurs tanca chodze, ogladam filmy, czytam ksiazki, jem dobre rzeczy, mamznajomych do rozmowy - no jakos to zycie wyglada.

Gość gość
Poza tym facetowi nie da sie zmarnowac zycia,bo jak kobieta szybko nie da to facet idzie w cholere do innej. Wiec sory.

Gość gość
teraz to kobieta,zeby miala seks musi byc na tip top zrobiona szczupla wydepilowana z duzym sterczacym biustem bez celuitu z dobra pensja i najlepiej wlasnym lokum wymalowana duzo tego

Seks to tylko chwila ... Ale czyż życie nie składa się z chwil? Autorko pytasz co tracisz a powinnaś zapytać czy cokolwiek za to zyskujesz? Bo widzisz w seksie najważniejsze jest z kim go uprawiamy:)

Gość gość
no ba nawet alimentow facet nie musi placic na to co wczesniej narobil heh

Gość gość
Gdyby nie ryzyko ciazy i chorob to moze bym ten seks uprawiala. Ale i tak nie mam z kim, a jak pomysle, ze facet nowopoznany zadaje sie ze mna tylko po to zeby miec ten seks to mi sie rzygac chce. Nie ma na tym swiecie romantyzmu, podejscia, w ogole wszystko szybko i byle jak.

Gość gość
Wiem ze ci brak popędu może nie przeszkadza ale lepiej chyba spróbować wszystkiego co nam życie daje. A z tymi facetami to nie przesadzaj ze wszyscy tacy do d**y są. Są jacy są, tak ich natura stworzyła i pewnie się nie zmienia. Rozumiem ze jeden może być gorszy od innego ale tak ogólnie wszyscy - to raczej niemożliwe.

Gość gość
Co zyskuje uprawiajac seks (wg mnie)? Hm... To ze facet nie odejdzie do innej i bedzie mial kto ze mna jezdziec na wakacje, rozmawiac i trzymac za reke. Poza tym nic czego nie moge sama sobie zalatwic ;/ Wiec to wszystko po to zeby facet sietrzymal. Dlatego kobiety zgadzaja sie na wszystkie odmiany seksu, zeby inna nie okazala sie lepsza. Bo facetowi jest wszystko jedno jaka kobieta jest oby seks byl. Jesli to jest to wszystko inne gra.

Bo facetowi jest wszystko jedno jaka kobieta jest oby seks byl :(To my już nie mamy o czym rozmawiać

Gość gość
pulchny dziś Bo facetowi jest wszystko jedno jaka kobieta jest oby seks byl smutas.gif To my już nie mamy o czym rozmawiaćlapka.gif xxxx no nie mamy, moj ex np. wolal isc w p... niz sprawic zebym sie przelamala inaczej niz fochem. wiec mysle ze nie trace az tak wiele. No i jak to kolezanka wyzej napisala - dzis kobieta musi wygladac super, bo konkurencja mlodszych rocznikow jest bardzo duza.

Gość gość
chyba jest tak jak ze wszystkim - niektórzy się do tego nie nadają i raczej nie powinni się za seks brać. koszty w stosunku do korzyści są niewspółmierne, już lepsza masturbacja.

Gość gość
Jako facet odpowiem że jak jest seks zatysfakcjonyjucy to cała reszta gra, można przymknąć oko na jakieś niedoskonałośc***artnerki. Natomiast jakw sferze seksualnej nie jest dobrze to bbędzie rzutów ale negatywnie na wszystkie inne aspekty. Później będą rozterki typu - jestem taka dobra fajna i w ogóle a on jest taki nie dobry dla mnie. Mało która zakapuje ze to przez seks.

Gość gość
wypowiadajcy sie tu panowie macie problem ze znalezieniem seksu?

Gość gość
gość dziś Gratuluję. Tak trzymaj czyli z dala od mężczyzn. Bo jest masa takich, które z takim podejściem jak ty ładują się w związki bo tak wypada marnując życie facetowi, który mógł znaleźć sobie normalną seksualną kobietę x Bycie aseksualnym nie oznacza bycia nienormalnym! nie obrażaj aseksualnych mężczyzn.

Gość gość
ja rozumiem że to babski portal i narzekanie na facetow jest jakby obowiazkowe ale nie przesadzajcie. takie niby jesteście biedne i nieszczęśliwe a faceci tacy podli ale jak się popatrzy na statystykę to na 1 samobójstwo kobiety przypada prawie 6 samobojstw facetów.

Gość gość
Pff oni nigdy nie maja problemow ze znalezieniem seksu... Chetnych kobiet sa cale masy.

Gość gość
gość dziś wypowiadajcy sie tu panowie macie problem ze znalezieniem seksu? x Chodzi o prostytutki ? czy te tzw. "normalne kobiety" często zbykane w klubach czy seks układach albo kochanki żonatych?

Gość gość
to po co sie wiazac z jedna kobieta skoro mozna miec seks wszedzie:) i nawet nie trzeba juz placic?

Gość gość
ale nie każdy facet chce placic :D

Gość gość
Ja "pan wypowiadając się tutaj" nie mam problemu. Powiem więcej, co mnie też zaskoczyło, czym jestem starszy tym jest łatwiej. Nie dość że większy target, bo mogę w zasadzie umówić się z rownolatka jak i kobieta 8 lat mlodsza, to do tego mam wrażenie ze to im bardziej zależy niż mi.

Gość gość
Co do tych samobojstw kobieta jak zostaje z 4 dzieci a pan idzie w swiat, ucieka za granice i nie placi alimentow, a ona zarabia najnizsza krajowa:) ma te dzieci, dostaje jakies grosze od mopsów i samobojstwa jakos nie popełnia, chociaz jej zycie jest juz przegrane, a facet, byle co i juz idzie skakac z mostu:) chocby zawod milosny bo modelka go nie chciala

Gość gość
fajny facet nie ma problemu, niefajny ma, rzecz raczej oczywista.