Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde tak duzo trace nie uprawiajac seksu

Polecane posty

Gość gość
malo kto potrafi przyznac sie do wlasnych wad nawet przed soba wiec "kobiety na kafe" nie sa tu zadnym wyjatkiem, nie ma sie co czepiac.

Gość gość
"jestem kobieta jak wejde na czata to panowie pytaja: mieszkasz sama? gdzie pracujeszusmiech.gif ?" x a kobiety o to nie pytaja? i czy to pytanie ma czy nie ma związku z seksem?

Gość gość
gość dziś Mezczyznom zalezy na rodzinie i zwiazku? hahahahhaha padłam i leze i oplułam monitorsmiech.gif x Skoro tak Cię to bawi to nawet nie wnikam jakimi facetami się interesujesz. Pewnie jakimiś zbykaczami, cwaniakami a tacy mają gdzieś rodzinę. No ale to Twój gust nie mi oceniać.

Gość gość
To ja jestem chyba dziwna, bo kiedyś na konferencji branżowej pytam się faceta tak ze 35 lat gdzie pracuje. On : w firmie x ja: o firma x; znam a czym się zajmujesz on: jestem właściciel em. I stwierdziłam ze za wysokie progi dla mnie ;) uciekam jak sploszona.

Gość gość
a mezczyzni na kafe potrafia sie przyznac do swoich wad?

Gość gość
ja tam nie lubie rozmawiac o swoich wadach, to nic fajnego.

Gość gość
99 procentow facetow ma gdzie rodzine i nie mieliby dzieci gdyby nie: -presja spoleczenstwa -presja kobiety -wpadka

Gość gość
Ja zarabiam około 10000 i na randce nie wydaje więcej niż 250 płn z czego większość sam przepijam, przyjeżdżam tramwajem albo taksówką.

Gość gość
Dla kobiet facet powinien być przede wszystkim dostawcą pieniędzy i zapewnić im wysoki statut materialny, a poza tym być ich wiernym psem, który bez względu na to co zrobią, zawsze będzie wiernie im służył i nigdy ich nie opuści.

Gość gość
"I stwierdziłam ze za wysokie progi dla mnie oczko.gif uciekam jak sploszona." x no ale to nie jest raczej problem dla kobiety. bo jednak to kobiety mają być zdobywane i gdyby panu wlascicielowi zależalo to by cie odnalazl.

Gość gość
Wiecie co, nawet fajnie, ze taki trend idzie uniezależnienie sie od mezczyzn kobiety pracuja, nie chca miec dzieci, niedlugo nie bedziecie nam potrzebni, duzo kobiet rezygnuje tez z seksu bo szkoda im na to czasu

Gość gość
gość dziś Mężczyźni chcą mieć dzieci ale z odpowiednią do tego kobietą. A niestety nowa generacja kobiet jest coraz ładniejsza ale coraz mniej się nadaje do związku. Zresztą znów pokazujesz jakimi bucami się interesujesz. Po co to robisz? Już wiemy kto jest Twoim ideałem. Nie musisz się powtarzać. pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Wiecie co, nawet fajnie, ze taki trend idzie uniezależnienie sie od mezczyzn kobiety pracuja, nie chca miec dzieci, niedlugo nie bedziecie nam potrzebni, duzo kobiet rezygnuje tez z seksu bo szkoda im na to czasu xxxxxx Sory ale jak taki facet sie wylata po roznych babach i wsadza jej wszedzie gdzie sie da i potem przychodzi do mnie taki znikad, probuje poderwac, to ciekawe czemu ja nie pieje z zachwytu? Skad wiem jakie on syfy roznosi?

Gość gość
Przeciez za brzydkimi sie nie odwracacie, nie chcecie ich na żony, a płaczecie, ze łądne fajnie sie bzyka, ale zona z niej zadna wiec o co wam chodzi?

Gość gość
"Sory ale jak taki facet sie wylata po roznych babach i wsadza jej wszedzie gdzie sie da i potem przychodzi do mnie taki znikad, probuje poderwac, to ciekawe czemu ja nie pieje z zachwytu? Skad wiem jakie on syfy roznosi" hpv to już praktycznie kazdy facet ma, ale spokojnie oni na raka macicy nie zachoruja;)

Gość gość
"Przeciez za brzydkimi sie nie odwracacie, nie chcecie ich na żony, a płaczecie, ze łądne fajnie sie bzyka, ale zona z niej zadna wiec o co wam chodzi?" Bo trzeba mieć i urodę i charakter, jedno żeby być w związku nie wystarczy bo jeśli ma sie tylko urode to nadaje sie tylko do łóżka, a tylko charakter to najwyżej na przyjaciółke czy kolezanke

Gość gość
no więc odpowiedzią na pytanie czy naprawdę tak dużo traci się nie uprawiając seksu jest "zależy". są tacy ktorzy stracili by duzo bo lubia to, sprawia im to przyjemność. a są tacy ktorzy nie za dużo tracą bo nie za bardzo wiedza jak sie za to zabrac i korzysci nie koniecznie przewyższą u nich koszty.

Gość gość
urode i charakter:) tez mowilam, ze faceci maja wymagania hahaha

Gość gość
hpv to już praktycznie kazdy facet ma, ale spokojnie oni na raka macicy nie zachorujaoczko.gif 11111111 Aha, no to super ;/ ale to sie da jakos stwierdzic, czy facet ma? W ogole skad ten syf sie bierze... Ciekawe czy prezeratywa przed tym chroni, chociaz zaraz by byla obraza, ze kobieta chce sie oddzielac od ukochanego kawalkiem gumy ;/

Gość gość
prezerwatywa nie chroni przed hpv, bo nie osłania całego członka, a hpv jest tez na skórze wokól penisa:) tak czy siak skad maja tą przypadłośc? z nadmiernego bzykania wszystkiego co zyje

Gość gość
gość dziś Zamykanie się na drugiego człowieka, na miłość uważasz za coś dobrego?

Gość gość
Ja daje na prawo i lewo ale się badam. A ciotki dały raz i nawet nie wiedzą że są nosicielami.

Gość gość
Życie może dawać nam szczęście na wiele sposobów, nie tylko podczas seksu. Nie każdy musi wypić kawę o poranku by czuć się szczęśliwym, ani nie czuję, że coś tracę.

Gość gość
Aha czyli od samego dotykania penisa mozna to miec. Super.... tzn mylam rece ale skad wiem co mam..... no tak i wez tu sie puszczaj. Moze ja mam hipochondrie ale jednak takie kwestie mnie niepokoja. Sa jeszcze inne infekcj***akteryjne, grzybice, hiv to raczej rzadksc ale tak jakis 1% ryzyka jest.

Gość gość
"hpv to już praktycznie kazdy facet ma, ale spokojnie oni na raka macicy nie zachorujaoczko.gif" x skoro "każdy facet ma" to chyba i każda kobieta bo skad by ci faceci to brali?

Gość gość
Isnieją różne odmiany HPV. Nietóre tylko są rakotwórcze, inne zupełnie nie wywołuja objawów, a jeszcze inne objawiają się kłykcinami . Niestety faceci przeważnie są tylko nosicielami i dlatego nie wiadomo, który jest nosicielem, ale raczej jest to spora liczba. Rozwiazaniem jest szczepionka dla kobiet przeciwko HPV ,ale jest droga

Gość gość
gość dziś prezerwatywa nie chroni przed hpv, bo nie osłania całego członka, a hpv jest tez na skórze wokól penisausmiech.gif tak czy siak skad maja tą przypadłośc? z nadmiernego bzykania wszystkiego co zyje x Wystarczy jeden raz z kobietą i już się syf roznosi dalej. Nie zganiaj wszystkiego na mężczyzn bo kobiety to druga równie ważna część społeczeństwa.

Gość gość
skad facet ma hpv:) a wiec praktycznie kazdy młody polak lubi poseksić się czy to z sąsiadka, czy prostytutką bez roznicy ma on 10 partnerek seksualnych i pewnego dnia zaczyna szukac dziewicy na zone zaraza ją niesteety niefortunnie hpv ona umiera na raka szyjki macicy, a on rusza na kolejne poszukiwania;)

Gość gość
Ale też wiele kobiet jest nosicielkami rakotwórczego HPV, a nie zachoruje mimo wszystko. U niektórych choroba ujawni się często po latach, u innych nie. Wiele odmian HPV w ogóle nie jest groźnych tylko z tego co pamiętam 4 typy tego wirusa wywołuje raka chyba HPV 16, 18 i jeszcze jakieś dwa. Ale szczepionka eliminuje ryzyko zachorowania na raka szyjki w jakiś ponad 80%

Gość gość
Ja bym nie mogła żyć bez faceta. Zawsze się jakiś fajny trafi, tylko trzeba się trochę obrócić. Faceci bardzo pragną bliskości, szczerości, akceptacji, przyjażni i wsparcia. To im mogę zapewnić. Oni muszą się czuć bohaterami, trzeba ich chwalić i zachęcać. Ukoronowaniem ich pragnień jest moje ciało, moja chęć i gotowość oddania się. Niedoskonałości ciała? To zupełnie nie ma znaczenia jak mierzysz w swoją półkę, żadnego. Jeśli tylko mają chęć to z każdego w dość któtkim czasie da się zrobić boga seksu. Szybko się uczą i lubią widzieć, że dają nam rozkosz. Ja nie mogę żyć bez seksu, zabawy sama ze sobą zupełnie mnie nie interesują. Muszę mieć ciepłego chłopa z fajną fujarką co będzie za mną latał. Jak można żyć bez seku :(