Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remik 22

nietypowa uprzejość

Polecane posty

Gość remik 22

Witam wszystkich.Od jakiegoś czasu chodzę do jednego sklepu po jeden konkretny produkt.Zauważyłem że dziewczynie która mnie obsluguję trzęsą się recę.Raz gdy tam byłem nie było tego co akurat chciałem zaproponowała co innego w sumie odmówiłem ale jej zachowanie wtedy mnie zaskoczyło dziwny zal w jej oczach tłumaczenie typu chciałam dobrze....ostatecznie wziąłem to co proponowała co wzbudziło wielki uśmiech na jej twarzy ale jednocześnie dziwne spojrzenie w moje oczy,które sciąga moje w jej ...hm dziwne a tak jest już za każdym razem.Potrafi zadawać pytania różnego typu......Kiedyś zapytałem czy daleko ma do pracy to powiedziała gdzie mieszka ....Coś wspomniałem pewnego dnia o wyjezdzie to uslyszałem że będzie jej smutno jak nie będę przyjeżdzał....i tego typu tekstów cała masa.Nie jestem z tych co sobie lubią dopowiadać dlatego pytam czy waszym zdaniem to zachowanie jest zupełnie normalne czy coś może być na rzeczy????

Gość gość
zakochała się to jasne

Gość gość
Jak Ci się podoba to zaproś na kawę :)

Gość remik 22
w sumie to bardzo mi się podoba ale ....w sumie to własnie nie mam pewności czy jest uprzejma bo musi ....czy faktycznie coś na rzeczy chociaz wątpie aby każdemu opowiadała gdzie mieszka czy tak głęboko patrzyła w oczy z uśmiechem pomijam to dziwne napięcie miedzy nami ....no na razie muszę ostrożny aby nie wyjść na kretyna

Gość gość
powinieneś zaryzykować ale na spokojnie i powoli jak jej się podobasz sama Cię zacznie podchodzić.

Gość remik 22
witam!!!w sumie nie chciałem już wałkować tego tematu ale jeszcze opisze ostatnie wydarzenia związane z tym co pisałem.Przez jakiś tydzień nie było jej w pracy.Gdy po tygodniu się zobaczyliśmy dałem jej do zrozumienia że troche dziwnie było bez niej to usłyszałem tekst że też tęskniła jednak najdziwniejsze było spotkanie w poniedziałek nie mogliśmy od siebie oderwać wzroku było to bardzo dziwne ale wiadomo że miłe.Od wczoraj zaczęła unikać kontaktu wzrokowego stała się mniej zaczepliwa jakiś mały dystans....skąd tak nagle ???Zanim nazwiecie mnie dupa grochową to napisze Wam ze przez 2.5 roku walczyłem o dziewczyne DDA ostatecznie poległem nie chce znowu przejść odrzucenia dlatego ciekaw jestem waszej opini może postanowiła zwolnić gdy zobaczyla że zaczyna mi zależeć nie mam pojęcia

Gość remik 22
nikt nie doradzi???

Gość gość
zagadaj że ci się podoba i ma seksowne np.usta, włosy, cycuszki to co ma :)

Gość gość
pewnie jest niesmiala i stąd to spłoszenie,było jej głupio,że odważyła sie na takie patrzenie w oczy że teraz unika wzroku

Gość remik 22
w sumie niby jest otwarta ale fakt troche żeśmy za bardzo sobie przysłodzili....hm i teraz może być zmieszana ale nadal jest uprzejma i uśmiechnięta.Postanowiłem jednak przystopować z moimi wizytami.Nie chce się nikomu narzucać.

Gość gość
ALe baran. Jak zobaczył że dziewczynie się spodobał, to się wycofuje. Dowartościowałeś się już baranku?

Gość gość
Masz pod deklem zryte nieźle. Wszystko co opisałeś dzieje się w twoim pustym łbie. Dziewczyna jest normalnie miła. Przeczuwa, że ma do czynienia z psycholem, dlatego trzęsą się czasem jej ręce. Mam do czynienia w pracy z ludźmi. Różne rzeczy się mówi ale do ch nikt nie bierze serio zdawkowych uprzejmości czy niewinnej zabawy słowem. Pomyśl logicznie. Jakim cudem normalna dziewczyna zainteresowałaby się takim zyebem jak ty.

Gość yogi ba
co mu ubliżasz kmiocie chłopak wyraznie napisał że nie jest z tych co sobie dopowiadają mam nadzieje że klawiszy w kompie nie zakleiłeś zwlając się pisząc ten tekst!!!!

Gość Green Mocca
Uwielbiam, kiedy facet robi takie nadinterpretacje :D

Gość gość
jezu zapros ja normalnie na kawe, bez spiny, i jakis bezsensownych podchodow. najwyzej odmowi, i co sie takiego stanie?, jak grzecznie powie sorry ale cos tam, bedziecie mogli dalej sie usmiechac do siebie, a jak odmowi nie uprzejmnie to zlej dziunie i sklep. badzcie mezczyznami!!!. to wy macie zdobywac, !!! a jak sie troche potrudzicie bedzie wam lepiej smakowalo sic!

Gość gość
Najwyraźniej ona jest tobą zainteresowana . Umów się z nia i daj znać czy się zgodziła:-)ciekawa jestem rozwoju waszej znajomości:-)

Gość gość
Chłopie ale ty peesta jesteś.