Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selix662

Moj chlopak na wycieczce mial na kolanach inna

Polecane posty

Gość Selix662

Mam mlodszego od siebie chlopaka, ja zaczelam prace on jeszcze sie uczy. Jestem o mnie strasznie zazdrosny i nawet nie mam zadnych kolegow, nie moge na zadnego spojrzec bo juz odwala wyzywa na mnie od dziwek suk itp, i zrywa. A sam sie patrzy w klasie rozmawia z nimi, nie raz sie spojrzy w cycki i mowi mi ze jakas mu sie podoba. Bo niby jest do mnie podobna. Ostatnio zas pojechal na wycieczke ktorej nie chcialam, dowiedzialam sie o inej w ostatniej chwili i twierdzil nawet ze bedzie z inna dziewczyna w pokoju i bedzie to ciekawe ! Prosilam by nie jechal ale bylo za pozno, a mialamz le przeczucia i sie nie mylilam.. Moj facet w nocy bawil sie z klasa, i jakis student wymyslil zabawe by zlapac kogos za reke polozyc na kolanach przytulac go, zrobil to kilka razy i raz nawet zlapac jedna za piers niby przypadkiem.. Wyzywa na mnie ze ja nie moge nigdzie wyjsc a sam mi zrobil cos takiego.. Prosze pomozcie co ja powinnam zrobic, uwazacie ze to normalne? Blagam was to moj 1 powazny zwiazek i nie wiem jak to jest.. Jestem z nim juz 4 lata

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość 123456789
ty jesteś jego służką co nic nie może a on panem który może robić co chce, on cie nie szanuje, to nie jest poważny związek a toksyczny związek, powinnaś z nim zerwać, on nic nie liczy sie z twoim zdaniem, a w przyszłości będzie tylko gorzej mój facet tez jest o mnie zazdrosny, ja tez nie mam kolegów bo on się denerwuje, ale on w zamian nawet nie rozmawia z innymi kobietami, nie patrzy na nie, ja jestem jego oczkiem w głowie, jego księżniczką i szanuje mnie stara sie o mnie o wszystkim mi mówi ma na uwadze moje zdanie

Gość Selix662
Moj tez tak robil i uznal ze przeprasza mnie;/ teraz nagle na wycieczce sie zmienilo i zgania na tesknote bo nie mieszkamy obok, tylko an 2 koncu polski.. czestro gadamy i caly czas piszemy, z reguily nie patrzy an inne, ale uznal ze czasem przypadkiem jak sie rozglada wzrok mu poleci ale nie raz wzrok zatrzymal i sam mi to powiedzial na cyckach np,

Gość Selix662
dodam ze nawet dla niego sie odchudzam, bo zaczal mi wysylac zdjecia dziewczyn jak chce bym wygladala a gruba wcale nie jestem..

Gość gość123456789
mój chłopak woli tyłki ale patrzy na nie tylko jak ja spytam się go o zdanie, czyli gdy powiem - "ładny tyłeczek ma ta kobieta" ,a tak to nie patrzy, bo mój mu się bardzo podoba i nie musi patrzeć gdy zdarzały sie sytuacje ze kobiety go podrywały to mówił mi o tym a rozmowy z tamta dziewczyna kończył, nie chciał bym czuła się źle, nie chciał by było mi przykro

Gość Selix662
On niby robil to samo choc czasem sie spojrzy na inna to przypadkiem i mi powie ze mu sie spodoba to jeszcze znosilam, ale ja normalnie nie moge.. zz ta wycieczka przesadzil, z tymi zdjeciami, i w ogole, ja rozumiem wszystko ale mowic ze sie zaluje brac inna na kolana i sie smiec przy tym i cieszyc.. i po tym tez,.. poprostu boli strasznie .. i ten brak zdania co do wycieczki, nie wiem czy mu wybacxzyc czy nie, caly czas probuje sie starac przeprasza mnie prosi bym wrocila, ale ja jakos nie potrafie;/

Gość gość123456789
sama widzisz ze on traktuje cie przedmiotowo mój mi tylko wspomniał ze lubi trochę większe tyłeczki, ale mój jest wspaniały, ja zaczęłam ćwiczyć i teraz według niego idealny niedługo będziesz stawać na rzęsach bo on tak lubi a on w tym czasie będzie macał inna kobietę po cycach bo się z kolegami "bawił" uważam ze powinnaś się z nim rozstać, ale to co ty zrobisz to już twój wybór, ja bym nie chciała być z facetem który mi rozkazuje, a sam ma głęboko w doopie moje zdanie i uczucia, on jest egoista

Gość gość123456789
gdyby było mu źle to by nawet nie brał odziało w takich zabawach i nie brał dziewczyny na kolanach, gdyby o tobie pomyślał to by tak nie zrobił jest takie powiedzenie - "łatwiej prosić o wybaczenie niż o pozwolenie" i on kieruje się tym, robi co mu się podoba a potem liczy na to ze mu przebaczysz, a właściwie wie ze mu przebaczysz bo nie raz już to robiłaś, wiec sobie pozwala

Gość Selix662
Wiem, zerwalam z nim ale kontakt mam . bo no sa powody dla ktorycch to miec musze.. Nie mam byc z kims takim, wychodze z zalozenia ze facetowi sie inna moze podobac, ale zeby nie zawieszal na niej wzroku jak ma swoja, a zwlaszcza na jej dekoldzie, i skoro sam nie chce by ejgo kobieta miala kolegow itp to on nie powinienen nawte tknac innej, a zwlaszcza w jakiejs glupiej zabawie.. no nic dzieki za pomoc, przynajmniej wiem ze nie oszlalam i ejstem normalna z moja reakcja..

Gość gość123456789
ja mam małe cycki a mój facet nie spojrzy na kobietę z dużym biustem, dobrze wie tez ze gdyby brał udział w takich zabawach i dotknął piersi innej dziewczyny a ona by potem siedziała mu na kolanach to nie miałby gdzie wracać

Gość Selix662
Ja mam duzy biust wlasnie, bardoz duzy nawet. dobra dzieki. utrzymalo mnie to tylko w przekonaniu ze dobrze robie ze faktycznie moglo mnie to zabolec.

Gość gość123456789
życzę ci powodzenia, nie daj mu się znów przekabacić, bo powie ci czułe słówka, bądź silna :) szczęścia ;)