Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy co mam z tym zrobić mądrego.

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy mieszam z kolegą męża który jest chrzestnym naszego synka ale mam już tej osoby dosyć! Jest totalnym bałaganiarzem nie potrafi otworzyć drzwi w kuchni na ogród i wynieść po sobie głupiego słoika do śmieci na recykling tylko postawi koło tych drzwi na ogród. Nie odkurzy,nie myje podłogi nic nie robi łazienki nie sprzątnie mam macierzyński teraz to sprzątam bo nie lubię syfu mój mąż też po tym brudasie sprząta nawet ostatnio wyprał mu kurtki i śpiwory jak wrócił z 3 dniowego wypadu na ryb bo by leżały na ogrodzie do gwiazdki i capiły by na całą okolice problem jest taki że mąż wiecznie się czepia że w domu bałagan a ja nic nie robię mam dosyć. ps. nie odpowiadam za błędy mam dysleksję.

Gość gość
Op*****l go.

Gość gość
powiedz mu co myslisz,poprostu sie na nim wyzyj

Gość gość
A nie możecie kazać mu sie wyprowadzić? Może to by go otrzeźwiło. inne rozwiązanie to - wrzucać mu wszystkie jego rzeczy do pokoju. Nie wyprał śpiworów, - do pokoju, nie wyrzucił słoika - do pokoju.

Gość gość
tu autorka nie lepiej pod pokój. On nie jest zły z charakteru jest miły i pomocny potrafi dobrze czasami ugotować i o dziwo wtedy po sobie posprząta wie ja to zrobić ale te zachowania które czasami robi mnie wk........

Gość gość
Pewnie mieszkacie wszyscy na kupie w Angli:/

Gość gość
Nie w Anglii tylko w Niemczech. I nie na kupie bo to jednak nie jest taka całkiem obca osoba mój mąż go zna od Podstawówki z obcym bym nie chciała mieszkać mamy 3 pokoje.

Gość gość
A to w UK na kupie się żyje nie wiedziałam w łóżku też????

Gość gość
No to niech idzie na swoje. Wiecznie będziesz po nim sprzątać?

Gość gość
Hehe fajne PS:-)