Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężatki się masturbują?

Polecane posty

Gość gość
Pomoże któryś dojść?

Gość gość
oniesmielona a Ty probowalas 3?

Gość gość
ile masz lat? i jaki uklad?

Gość gość
17.12 tez jestem napalony i mogę tobie pomoc dojść co teraz robisz?

Gość gościu2
Onieśmielona. Nie śmiałem pisać co było dalej... ale skoro pytasz. No więc żona sasiada, po krótkiej kłótni pojechała do mamusi a moja żona po opisanym seansie palcówki wzięła kąpiel i przyszła do nas w króciutkiej haleczce nawet nie przykrywajcej c...i i usiadła u niego na kolanach. Trochę drinkowaliśmyn a potem wzięła nas za ręce i zaprowadziła do łóżka. Kochaliśmy się z nią na zmianę do białego rana. To było spontaniczne, ale wcześniej podczas pieszczot powiedzieliśmy sobie, że coś takiego musimy zrobić.

Gość onieśmielona
Gościu2 Ty nie śmiałes? To ja tu chyba oniesmielona jestem :). Nawiązując do tematu przewodniego, mezatki nie tylko się masturbują ale i o wiele odwazniejsze pomysły wdrażają w życie jak nam tu zaprezentowałes. Brawo dla niej i dla Was. Ciekawi mnie jednak kilka szczegółów. Wy z żoną zapewne o tym rozmawialiscie i wiedzieliście, ze chcecie tego oboje. Ale jaka byla reakcja sąsiada? Gdy żona po tej smialej akcji poszła do wanny a Wy zostaliscie oboje? Czy to byl pierwszy raz dla Was? Chcecie to powtórzyć?

Gość gościu2
Jak żona poszła się wykąpać to wypiliśmy za nasze zdrowie i to wszystko. Gadaliśmy na jakieś inne tematy. To był nasz pierwszy raz i oczywiście powtórzymy to. Rano moja zaspokojona żona, objęła mnie i powiedziała: teraz ja przyprowadzę koleżankę z pracy (nawet wiem którą... i się całkowicie z jej wyborem zgadzam).

Gość onieśmielona
Widzę, ze rozpoczeliście nowy, ekscytujacy etap w swoim życiu erotycznym. Pięknie! To jest moc jaką daje otwartosc między partnerami.

Gość gościu2
No i żona dotrzymała słowa. Przyszła z koleżnką. Była super imprezka. Nawet nie wiedziałem, że moja żona ma skłonności bi (ale ponoć kobiety tak mają). One kochały się ze sobą a ja z nimi na zmianę.

Gość gość
Uwielbiam sie masturbowac mimo stalego seksu z facetem. Ostatnio bylam w jacuzzi na basenie, wszystko bulgotalo wiec nic nikt nie widzial, woda ocierala sie o moja juz spragniona cipke, odsunelam stroj kapielowy i zaczelam pocierac cipke. Potem przyszla niezla laska (nie jestem les ale uwielbiam kobiece ciala) i sciagnela stanik, miala cudowne piersi, opalone, duze i jedrne. Wyobrazilam sobie jak jej lize sutki i pocieram cipke a jakis przystojniak nas posuwa w wodzie. Czesto to robie takze przy mezu, uwielbia jak wkladam sobie wibrator. Juz mam ochote na pobawienie sie cipka.

Gość gośćon37
Ja bym ją pięścil jezyczkiem

Gość gośćon37
Gość 17,43 bawisz się?doszłas

Gość gość
nie, ale mam taka ochote, ze zaraz zwariuje, ale to chyba zrobie jak mi nic nie przeszkodzi

Gość gośćon37
Hmm to mile:-) a co masz na sobie

Gość gość
spodnice, dosc krotka a pod spodem stringi, napiecie rosnie, paseczek odsuniety i chyba zaraz sie zabawie, bo odpowiadajac na pytanie z tematu TAK mezatki sie masturbuja i nie ma to nic wspolnego z brakiem seksu, poprostu inne doznanie i mozna samemu rozladowac napiecie jak brak mezczyzny w danej chwili- tak jak przy mnie obecnie.

Gość gośćon37
Hmm aż miło chyba pójdę do łazienki:-)

Gość gość
sutki twarde, cipka mokra, paluszki ja pocieraja, teraz wchodza do niej, wyobraznia dziala

Gość gośćon37
hmm odwruc się i wypni wejdę w CIEBIE od tylu

Gość gośćon37
Może popiszemy na priv

Gość gość
zabawialam sie przez caly czas soba i przeczytalam Twoj ostatni wpis i to mi wystarczylo, poczulam mocne pchniecie i orgazm przeszyl moje cialo, lubie sie masturbowac czytajac erotyke, ktorej coraz mniej na tym forum, a szkoda, bo swego czasu bardzo mi pomagala w rozladowaniu napiecia-

Gość gośćon37
Może popiszemy na@?

Gość gośćon37
Miło mi że pomogłem CI doisc

Gość gość
Niby 37 lat a wali błędy jak kretyn z podstawówki :O

Gość gość
wiesz jak to z tymi mailami jest, po ostatnich wyciekach prywatnych inrformacji to sie odniechciewa, zreszta jeszcze mnie maz nakryje, ze mi juz wibrator nie wystarcza i bedzie czad. Lepiej juz jak poczytam od czasu do czasu cos tutaj a wibrator dokonczy sprawe ;)

Gość gośćon37
Pisze przez tel więc pisze szybko więc jak?chcesz czy nie

Gość gość
Nie tłumacz się idioto, bo nawet na tamtamach nikt normalny nie waliłby takich ortografów.

Gość gośćon37
Ok spoko a skąd jesteś i czy lubisz być na górze?

Gość gość
Jakby Pani jednak miała ochotę poczytać coś podniecającego (podobno) to proszę o znak na leoncio_almeida@wp.pl

Gość gość
Gość 19,05 sam jesteś idiota bądź idiota cię zrobił na prube i zapomniał zabić

Gość gośćon37
lubię lizac myszkę jest jakąś chętna z pol wlkp?