Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężatki się masturbują?

Polecane posty

Gość gość

Czy mężatki się masturbują? Ostatnio było w tv coś o masturbacji i pytam żony czy czasem się masturbuje oczywiście zaprzeczyła ale dalej drążyłem temat i w końcu nieśmiało przyznała się że czasem jak jest sama i ma doła to zdarza jej się w ten sposób rozładować. Nie mam nic przeciw temu. Zapytałem czy pokaże jak to robi to niestety odmowa, za bardzo się wstydzi. Moje pytanie jest takie, czy też kobietki będąc z partnerem zdarza się wam samej zadowolić i czy macie śmiałość to zrobić w obecności faceta?

Gość rozpustnaBe
Zdarza się. I nie mam żadnych oporów, żeby zrobić pokaz masturbacji dla męża, bo wiem że jego to bardzo nakręca.

Gość gość
A dlaczego mają tego nie robić. La lubię na to patrzeć, a jak po cichaczu sobie zrobi to i tak nic nie zmieni. Lepiej tak gdyby chodziła na lewiznę.

Gość gość
Chyba każdy facet lubi patrzeć jak kobieta sama się pieści ale nie każda kobieta ma odwagę to zrobić przy patnerze. Moja kiedyś może się przełamie i zrobi mi pokaz. Nie mogę się doczekać. Te odważne czy robiły to odpocząku czy dopiero po jakimś czasie?

Gość gość
RozpustnaBe robiłaś to od początku związku czy dopiero później?

Gość rozpustnaBe
Jeśli chodzi o pokazy, to zaczęłam dopiero parę lat po ślubie, kiedy on wspomniał o tym i poprosił, żebym mu zademonstrowała :) od tego czasu to jeden z naszych rytuałów na specjalnie erotyczne okazje.

Gość gość
Uważam, że duże znaczenie ma facet, jak działa na kobietę. Moja przy mnie traci wszelkie hamulce. Działam odprężająco i pozbawiam wszelkiego stresu :) To było możliwe niedługo po zapoznaniu bo powiedziałem jej co mnie kręci.

Gość gość
Dzięki za opinie, będę czekał aż moja żonka dojrzeje do pieszczenia się przy mnie i dla mnie

Gość gość
Oczywiście że masturbują się moze mniej niz faceci ale owszem. Osobiscie lubię sie sama zabawić a czasem robię to przy męzu jak mnie poprosi. Teraz już nie krepuje się wcale, nawt kreci mnie to jak widzę ja to działa na mojego misia haha

Gość gość
Mam chłopa gamonia i gdybym sama siebie nie zadowolila to bym już w Tworkach byla

Gość gość
Oczywiście że tak. Ja właśnie pocieram sobie moją pisie.

Gość gość
i co reaguje pisia?

Gość gość
No pewnie ze reaguje. Jest cała mokra.

Gość gość
Dobre masturbanko czyni wolnym

Gość gość
Ja KOCHAM ogladac jak ona sie zabawia... Robcie to dziewczyny przy swoich partnerach!!! :-)

Gość gość
Mój gumowy przyjaciel znika właśnie w mojej cipce.

Gość gość
Chętnie bym to zobaczył jak znika. Ja w tej chwili obciągam skórkę z całych sił.

Gość gość
Chciałabym to zobaczyć.

Gość gość
No właśnie tak jak ja Twoją ci/pkę :) Dała byś mi ją polizać ? Mój aż pulsuje z podniecenia. Naprężony do granic ...

Gość gość
Zrobilabym ci takiego loda że byś tylkiem prześcieradło wciągnął taka jestem spragniona.

Gość gość
No nie i tak daleko jesteśmy od siebie. Miała byś czym się pobawić i poczuć jest dość spory kawałeczek mięska a gorący teraz jak ogień. Za chwilę chyba wystrzeli.

Gość gość
Moja cipka zaraz eksploduje jak wulkan gumowy odlozony teraz paluszki.

Gość gość
Bardzo dużo kobiet bedąc już w związku kontunuuje masturbację. Kiedys przeszukałam internet i znalazłam takie informacje, które mnie uspokoiły, bo myślałam, że jestem jakimś nadpobudliwym wyjątkiem. Mój mąż o tym nie wie, albo przynajmniej udaje, że nie wie. Kiedyś próbował mnie namówić, żebym to przy nim robiła, ale dałam odpór.

Gość onieśmielona
Masturbacje są zupełnie w porządku i świadczą o normalnym, zdrowym podejściu do swojego ciała. To akceptacja swoich potrzeb. Dziś w nocy kochaliśmy się z mężem dwukrotnie, obudziłam go ok. 2 i do 4 dawaliśmy sobie przyjemność.. moc przyjemności.., a rano, gdy on wyszedł do pracy, ja wciąż byłam tak rozpalona, że nie potrafiłam wytrzymać i dłonie powędrowały same..

Gość gość
9.56 masz kogoś ? Ja tak i dalej mnie nosi. Zawsze, a rano to już nie do wytrzymania.

Gość gość
Mam męża który już mnie dziś rano ostro sponiewieral ale było mi mało.

Gość gość
No to byśmy poszaleli bo z moją się też tak do końca nie ...

Gość gość
A najlepsze ze wysłałam mu kilka fotek jak to robię i pewnie teraz jest w biurze w kibelku i sobie dogadza

Gość gość
Ja też dostaję takie foty i jadę na ręcznym do bólu. Wie że po pracy znowu będę mógł.

Gość gościu2
Moja żona też się masturbuje przy mnie, ale wczoraj podczas imprezki zdjąłem majtki swojej żonie, rozłożyłem jej nogi i bawiłem się jej cipką na oczach sąsiada, kiedy wyszła jego żona . Ona patrzyła na niego, a on w jej cipkę. Zabawa trwała dość krótko, bo przeszła szalony orgazm jak nastolatka. Chyba cała nasza trójka była mocno napalona.