Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastoletnia mama, podniescie troche na duchu.

Polecane posty

Gość gość

Jestem 17 letnia mama 16 miesiecznej coreczki, nie zaszlam przez glupote, bylam zmuszona do seksu. Obecnie mam narzeczonego, staramy sie o slub. W domu nie mam zbyt kolorowo, ojciec pracuje w delegacji, mama z ojczymem mieszka za granica, moja coreczke jak narazie wychowuja moja babcia i jej siostra z ktorymi kontakt jest na bardzo niskim poziomie poniewaz zawsze tylko mnie ponizaja. Obecnie z narzeczonym mieszkamy u jego rodzicow, niestety bez malutkiej. Dodatkowo jestem w 16 tygodniu ciazy. Przez to ze teraz nie moge sama wychowywac corki ( babcia bardzo mi to utrudnia) boje sie ze nie dam sobie rady pozniej, gdy juz sie wyprowadzimy i zamieszkamy sami, jeszcze z drugim dzieckiem. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzic. :(

Gość gość
To jakieś trudne sprawy czy jak? :D

Gość gość
Czyli ktoś cię zgwałcił? Obydwa razy?

Gość gość
nieeee, no teraz jest w ciąży z narzeczonym :D hahaha dzizas ja w tym wieku byłam jeszcze dziewicą :P i przez 3 następne lata także :D

Gość gość
Autorko dlaczego ponownie zaszłas w ciążę?

Gość gość
Nie no ręce i cycki opadaja. Nie dosc, ze nie ma mozliwosci i warunkow wychować jednego dziecka to jeszcze daje sobie zrobic drugie. A ty myślisz głowa czy pipa?

Gość gość
Na pewno nie przez głupotę.

Gość gość
Nikt cię na duchu nie podniesie bo jesteś nie odpowiedzialna o ile to nie jest marne prowo.

Gość gość
Jak się pieprzysz to trzeba myśleć o konsekwencjach, tym bardziej jak się ma już jednego niechcianego bachora.

Gość gość
kolejne prowo. A jak nie - to masz na co zasluzylas, nie uzywasz mozgu to takie sa konswkwencje ;)

Gość gość
Robisz głupotę za głupotą i chcesz podniesienia na duchu? nikt cię nie podniesie jeżeli sama tego nie będziesz chciała. no i juz ci uwierzę, że cię zgwałcono :o do tego babcia która ci utrudnia opiekę nad córką i pewnie ma rację, bo jesteś nieodpowiedzialną puszczalską dziunią. Znamy tylko twój punkt widzenia. Moja droga gdyby ci było tak bardzo źle i tak byś walczyła o dziecko to podarowałabyś sobie facetów i ciąże póki co, a zajęła się nauką i dbaniem o dziecko, a ty się zwaliłaś rodzicom tego chłopaka na łeb, ściskacie się jak dwa gołąbki, wijecie gniazdko, podstawowe sprawy masz niepozamykane, a już planujesz ślub, w łeb się je/bnij :o on chociaż pracuje czy uczy się? Dla mnie trącasz patolką i tyle!

Gość gość
Czytam i nie wierze albo jesteś głupia albo udajesz. Jesteś zwykłym k*******iskiem bez ambicji co Ty tym dzieciom zapewnisz tłuku następna patologia do utrzymania przez MOPS się szykuje która będzie się ślizgać na GARBIE ludzi którzy uczciwie pracują i płacą podatki. Ja jak byłam w Twoim wieku to myślałam o tym żeby skończyć szkołę i się uczyć a nie rozkładać nogi a póżniej się pałętać obcym ludziom po domu i się ****ać jak trzepadło.

Gość gość
Będziesz następną samotną rozwódką z dziećmi PATOLOGIA oddaj te dzieci do domu dziecka zanim przez Twoją głupotę zniszczysz im życie debilko natrzep jeszcze 5 d****************** i wystąp w TV jaka jestem biedna nie mam na ciuchy dla dzieci,jedzenie i opał a o remoncie domu już nie wspomnę.

Gość gość
Tu autorka, wybaczcie ale my mamy warunki do wychowania dzieci. Mieszkamy z jego rodzicami bo nie oplaca nam sie wynajmowac mieszkania w tym miescie teraz, a zamieszkac mamy 50 km od naszego miasta a ja poki co nie mam pelni praw do corki, wiec jej nie zostawie tutaj. Dlatego czekamy do sprawy, slubu i wtedy sie wyprowadzamy. Narzeczony ma swietnie platna prace, przy tej pracy i dodatkowo jak ja pojde do jakiejs pracy naprawde stac by bas bylo naweg i na 7 dzieci, wlasne mieszkanie plus psa i zylo by sie bardzo wygodnie. Jestem odpowiedzialna, poprostu sie boje ze jak juz urodze drugie tocze nie bede umiala zajac sie dwojka. Chyba kazda matka ktora ma dzieci w tak malym odstepie czasu sie o to martwi.

Gość gość
Ty rzeczywiście jesteś głupia aż w oczy kole wierzysz w to że życie to bajka z happy endem??? Będziesz z swoją szkołą siedzieć w domu bo nikt takiego tłuka do pracy nie weżnie MĘŻULEK SYPNIE TROCHĘ KASKI a póżniej mu się znudzi utrzymywać to wszystko i powie papa co Ty myślisz wynajem,rachunki,jedzenie,dojazdy do pracy ubrania itd. to tanie rzeczy????