Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wybrać

Polecane posty

Gość gość

Przelotny seks z napaloną kobietą której nie znam, czy starać się zdobyć względy innej która chce się spotykać ale na razie jest strasznie na dystans i boje się że po prostu nie ma chemii cały czas mam takie wrażenie, po spotkaniach sama potrafi się odezwać tyle że bardzo rzadko a spotkania są drętwe bardziej koleżeńskie w smsach również bardziej czuć koleżeństwo niż chęć związku ze mną, znamy się krótko dopiero 3 spotkania... więc to też może być powód, być może sprawdza czy nie ucieknę do innej co da od razu...

Gość Wizard of Bell
Wybierz seks, tamta druga zasługuje na lepszego faceta. Zdradziłbyś ją bardzo szybko.

Gość gość
jak nie ma chemii to się w to nie pakuj

Gość gość
gość dziś - wiem tylko się dziwię że jednak na spotkania chętna i wiem że nie spotyka się z nudów więc pewności też nie mam... tylko ten dystans w smsach i spotkaniach mnie strasznie martwi :(. Nie mam zamiaru nikogo zdradzać bardziej zależy mnie na związku niż na seksie dlatego od razu nie poleciałem tam gdzie seks mam od razu...

Gość gość
Wizard of Bell POPIERAM! :D

Gość gość
jesteś jak perszing, chcesz aby kobieta szybko się określała, a ona ma świadomość, że to dopiero 3.spotkanie. piszesz, że nie zależy ci na szybkim seksie, a na związku. dlaczego więc, nie możesz pojąć, że nie wszystkie kobiety wywalają d/u/p/ę tylko chcą cię poznać i upewnić się, czy jesteś stabilny i czy w ogóle warto z tobą być? z twoich wcześniejszych wpisów wygląda, że boisz się "dystansu", etapu poznawania bo czujesz się wtedy niepewnie i nijako. taki wiatropylny z napaloną bardziej ci odpowiada bo wtedy nie trzeba brać odpowiedzialności za swoje czyny. nie znoszę tego typu dupków i unikam jak ognia.

Gość gość
boję się tylko dlatego że parę razy byłem w takiej sytuacji i kobieta stwierdziła po np. 2 miesiącach że to nie to i zostawałem sam na lodzie... zawsze było tak samo z tymi "dystansowymi" przypuszczam że z innym tego dystansu może nie być, a że ja już coś poczułem to ich za bardzo nie interesowało. Nie chodzi mi o seks tylko o to że czuję że jej za bardzo nie pociągam, chciałbym się mylić :( boję się że ktoś po raz kolejny mnie zrani

Gość gość
z kobietami się przede wszystkim rozmawia. wtedy możesz dowiedzieć się, czy dana kobieta chce związku, czy podobasz jej się, czy będzie chciała być z tobą dłużej niż kilka miesięcy, czy godzin. niemożność wyduszenia z siebie szeregu nurtujących cię pyta bez odpowiedzi, stawia cię w szeregu osób bez przyszłości na związek. bez porozumienia nie ma istnienia, jak mawiają starożytni ;) i oni , chol/era mają rację. nie da się być z facetem mrukiem, mało interesującym, albo z nałogami, w dodatku udających intelektualistów (milczących jak pień przy wyrębie). jeśli chcesz, żeby kobieta zainteresowała się tobą na dłużej, to do jasnej ciasnej, rozmawiaj z nią ale nie zabawiaj się w chłoptasia z osiągnięciami PUA bo niektóre kobiety nie są na takich czułe. po prostu bądź sobą, obojętnie jakie wady posiadasz, a wtedy być może, znajdziesz perełkę wśród łajna. 🖐️

Gość gość
gość dziś rozmawiamy na luźne tematy i jest ok jeżeli o to chodzi ale z tych rozmów nie jestem w stanie wydedukować czy ona mnie chce itd. Na pewno chce spotkań.

Gość gość
to ją zapytaj. nikt tu nie wie, co myśli ta kobieta, jak widzi tę znajomość z tobą. tylko ona może ci powiedzieć, co o tym myśli, co czuje, jaka będzie wasza przyszłość. z fusów kawy nikt tu nie wróży - najlepiej więc dowiedzieć się wszystkiego u źródła i mieć przynajmniej jaką taką jasność, niż snuć opowieści dziwnej treści na forum :P

Gość gość
no ale czym się martwisz, chętnych dziwek na seks nie brakuje, więc jakie zostawałem na lodzie. na twoim miejscu bym sobie odpuściła tę chłodną koleżankę, bo dziewczyna szuka najwyraźniej faceta do związku, nie będzie przed byle kim nóg rozkładać i ja to popieram. widać, że ty tylko w kategoriach wyra patrzysz.

Gość gość
Wyraźnie napisałem że chce związku ale boje się zranienia! jak mam ją zapytać o takie rzeczy czy chce ze mną być po 3 spotkaniach? to bez sensu przecież i wyjdę na desperata. Tą napaloną raz tylko widziałem ale nie zamieniliśmy nawet słowa bo było tylko cześć, spotkałem ją u znajomych, nie bardzo chce się pchać w ten seks tylko ona stale pisze i zachęca :((( do tego mi się podoba i już raz jej odmówiłem to po paru dniach znowu atak, obawiam się jednak że ona mnie zaliczy a potem narka.

Gość gość
skoro nie chcesz z nią rozmawiać, to w jaki inny sposób chcesz się przekonać, czy będzie z tobą, czy jesteś tylko przylepcem na jej zranioną duszę. dla ciebie ta znajomość też tak teraz wygląda. boisz się być sam, więc zastanawiasz się co z tą kolejną. a ta, która się pcha do twojego wyra, to tylko wymówka bo faceci znają sposoby, że jak kogoś nie chcą, to skutecznie zniechęcą taką. więc nie pisz tu, że nie zależy ci na szybkim seksie bo piszesz jedno, a myślisz drugie. chore!!!