Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy kafeteryjnych matek sa takie żałosne

Polecane posty

Gość gość

Z perspektywy czasu :) pomyśleć ze siedząc w domu z noworodkiem kazda wolna chwilę przesiadywalam na kafe czytając i upewniając się czy dobrze robię hehe zalosne to bylo :) dawalam sie wciagac w wielostronicowe watki typu kp czy mm?, pn czy cc? Szczepić czy nie szczepić? Dom czy mieszkanie? Ile pokojów macie? Czy brać kredyt? Czy kupic używane rzeczy? Jakiej firmy buty a jakiej ubrania? Itd itd...wracam po roku z ciekawości i ciągle te same kłótnie o nic nie znaczące rzeczy :)

Gość gość
Jak ubrać dziecko przy 30 stopniach...to chyba bije ostatnio rekordy popularnosci ;)

Gość gość
i o tym zakładasz temat? to jest dopiero iście kafeteriański problem zdebilałej idiotki :o

Gość gość
do gościa wyżej A co prawda w oczy kole???

Gość gość
Dziwna uwaga. Niby jakie pytania maja zadawc matki ma forum macierzyństwo? jesli maja pytania dotyczace fizyki kwantowej wchodza po prostu na inne.

Gość gość
gość dziś do gościa wyżej A co prawda w oczy kole??? xxx chyba ciebie :o bo ja się nawet nad tematami typu wojenka nie zastanawiam tylko je omijam, a autorka sama przyznała, że rok temu to przeżywała. Może teraz jak ktoś urodził dziecko to tak samo pyta i przeżywa. Ona taka mądra i oświecona a rok temu tak samo przeżywała jak te dzisiejsze młode mamy. Też mi wielki problem sobie znalazła :o głupie jesteście i tyle

Gość gość
Normalna sprawa, ze mamy szukają wsparcia i porady innych matek na forach. jak się siedzie samej w domu z dzieckiem i nie ma z kim porozmawiać, to kontakt na forach wydaje się naturalny :) a ostatnio rzucił mi się w oczy taki artykuł a propo mamuś na forach i w ogóle w internecie

Gość gość
Mnie najbardziej rozwalił problem "miękkich jąder u gorączkującego malca" i ubierania dziecka jak na dworze 30* upał... Przyznaje że te problemy biją wszystkie inne na głowę;-)

Gość gość
Jadra wymiatają haha sflaczale:)

Gość gość
do autorki fakt nudziary tu same siedzą.

Gość gość
No nudziary tutaj siedzą nawet nie ma kogo strollić