Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biały gęsty śluz zamiast okresu

Polecane posty

Gość gość

co to może oznaczać? miesiączka spóźnia mi się już 3 dni. zawsze miałam jak w zegarku. Przyznam że nie zabezpieczamy się z narzeczonym. jest mozliwa ciąża? testy zrobiłam w 24 dniu cyklu i dziś oba negatywne. Cykle mam 28 dniowe. Jest jeszcze jakaś szansa że ten śluz to oznaka ciąży? dodam że piersi bolą mnie i są powiększonę i tak jakby cięższe. Brzuch boli mnie od jakiś 10 dni tak jak na okres ale czasami czuję mocne kłócie w jajniku . Proszę o odpowiedź bo sama nie wiem co to może oznaczać skoro testy wychodzą negatywnie. A może za wcześnie się z tymi testami pośpieszyłam? Staramy się o dziecko od 5 miesięcy i biore kwas foliowy od 8

Gość gość
któraś z Pań tak miała ?

Gość gość
Idź sobie na jakis medyczny dział, bo aż się rzygać chce jak się ten tytuł czyta!

Gość kami2763
Gość ( 10:48 ) po to jest to forum żeby się pytać. Skoro podejrzewa ciąże to dobrze trafiła bo ten dział w końcu nazywa się " Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" Nie ma sensu takie do******lanie , no chyba że masz z tego jakąś satysfakcję albo w taki właśnie sposób próbujesz się dowartościować. A co do tytułu to na tym właśnie forum widuję się bardzo często dużo gorszę.

Gość gość
już mniejsza o to jak chce to niech obraża mnie i tak to nie rusza. Ale chciała bym uzyskać odpowiedź na moje pytanie? Czy któraś pani była by tak miła i mi jej udzieliła? :)

Gość gość
Nie i wypierda/laj stad obleśna babo!! to jest forum dla rodziców i kobiet w ciąży, a nie dla staraczkowych kretynek, które na forach wypytują o swoje śluziki i obleśnie je opisują zamiast iść do lekarza. W łeb się walnij grzyba masz w ci/pie i tyle weź jeszcze powiedz jak smakuje i pachnie :o

Gość gość
Jak już pisałam nie rusza mnie takie coś :) A pisać mi nie zabronisz więc Pani już podziękujemy :P

Gość gość
Nie masz fasolinki tylko ser brudasko! opisz jeszcze jak ci gacie pachną na wieczór jak wykruszasz śluz i brud :D

Gość gość
bolą mnie cycuszki czy to ciąża? hahahaha :D

Gość gość
leć na betkę i zrób świeczuszkę

Gość gość
skoro minął termin miesiączki zrób kolejny test,nawet jezeli ktos miał podobnie i był w ciązy nie znaczy ze ty równiez jesteś,po co sie niepotrzebnie nakrecać,zrób test i wszystko bedzie jasne

Gość gość
"dodam że piersi bolą mnie i są powiększonę i tak jakby cięższe" O JA PRDL :o

Gość gość
Hmm.... miałam podobnie i jestem mamą 18 miesięcznego chłopczyka :) więc życzę powodzenia :P A co do tego "Nie masz fasolinki tylko ser brudasko! opisz jeszcze jak ci gacie pachną na wieczór jak wykruszasz śluz i brud " to normalnie brak słów! Co za czasy teraz są że ludzie tak durnowaci są.

Gość gość
Ja proponuję poczekać jeszcze kilka dni i zrobić test jeżeli nadal nie będzie jasności dla Ciebie to idź na bete i do ginekologa :D

Gość gość
skoro współżyjesz bez zabezpieczenia to chyba sama wiesz że szansa na ciąże zawsze jest-idz do lekarza i tyle- jak ci niby mamy zrobic badanie ginekologiczne przez internet?:)