Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona jak nigdy dotąd

OKRES przed TERMINEM, po stosunku, o co chodzi?????

Polecane posty

Drogie Kafeterianki mam nadzieję, że mi poradzicie chociaż troszkę co się dzieje. Okres mam regularny jak w zegarku, czasami zdarza się opóźnienie 1 dzień, albo wystąpi 1, 2 dni wcześniej. Cykle mam 30dniowe. Ostatni zaczął się 10 maja, owulacja to pewnie 24/25 maj, odczuwałam ją bo chodziłam strasznie napalona. W nocy z 30go/31 maja współżyłam z facetem. 2 razy w gumkach doszedł, resztę 'razy' już robiliśmy bez gumek, wytrysk poza mną. Teraz mamy 3 czerwca a Ja dostałam okres?! Powinnam dostać 9go czerwca, tymczasem mamy AŻ tydzień wcześniej, boli mnie jajnik lewy (który mnie zawsze pobolewa), ogólnie podbrzusze z lewej strony, taka jestem lekko "napowietrzona", i odczuwam lekkie mrowienia na pochwie w okolicy wejścia i łechtaczki? ale jeszcze nie czuję aż takiego bólu jak podczas miesiączki. Czy to w ogóle możliwe abym była w ciąży? To jest bezsensu jak dla mnie, byłam już dawno po owu. Dodam że gustuję w uzywkach i czasami jedna z nich powodowała przesunięcie o ten 1/2 dni ale NIGDY aż o tyle! Niewiem, może emocje i hormony to spowodowały, że okres się pojawił o tyle wcześniej? Ostatni tydzień miałam bardzo emocjonalny.

przepraszam za powielenie tematu tyle razy na forum, jakiś błąd powodował nie dodawanie treści.

Gość gość
Jak się bzykasz to w kazdej chwili możesz zaciążyć.Jest wiosna