Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Super Sposób Na schudnięcie

Polecane posty

Gość gość

Siema, miałam duży problem ze swoim ciałem. Również widziałam jak patrzą na mnie inni... wiec postanawiałam wiele razy że zrobię coś z własną sylwetką . Ciężko było mi się zmobilizować :) jak każdemu pewnie :) czytałam wiele stron i wypowiedzi jak schudnąć bez wysiłku. Lecz każdy pisze że jeżeli samemu się nie weźmiesz za siebie to nic z tego. Jest w tym wiele prawdy lecz koleżanka poradził mi jeden specyfik. Szukalam na różnych stronach preparatu Africa Mango ktory mozna zakupić na stronie:nplink.net/BOxuJOW8 Lecz narazie jest dostepny chyba tylko na tej stronie ;/ moze z czasem bedzie na stronach typu allegro. Myślę ze cena jest warta tego co potrafi zrobić. Wiadomo że samemu również trzeba coś robić , biegać , ruszać się itp. Lecz już nie tak intensywnie bo i tak daje rade. Ja brałam 2 tabletki dziennie . Żadnych środku ubocznych. Polecam powodzenia !

Gość gość
kuzynka mówiła o jakiś tabletkach na odchudzanie, że zna skuteczne. Po jakimś czasie jak sama nie mogłam znaleźć niczego wartego uwagi dopytałam o jakie chodzi. Powiedziała że o Slimcea. Zamówiłam więc bo jej ufałam i się nie zwiodłam. Tak jak na inne na mnie rónież to zadziałało. Schudłam 11kg stosując diete oraz suplement diety Slimcea.

Gość gość
znowu reklamy,,, a moze znacie jakis zdrowy sposob na schudneicie to sie podzielcie a nie chemia tylko

Gość Anka Klamka
Nie, no chemii nie ma co ładować, ale warto poszukać jakieś informacje w internecie. Sama znalazłam bardzo ciekawy artykuł nt. tego jak szybko schudnąć: http://www.polskatimes.pl/artykul/3693990,jak-szybko-schudnac-i-miec-plaski-brzuch,id,t.html :)

Gość gość
slimcea jest na bazie naturalnych składników :) a działa bardzo skutecznie

Gość gość
Jestem właśnie w połowie kuracji z Foreverslimem. Bardzo jestem zadowolona że na nie trafiłam 1,5 miesiąca przy zrzuceniu 7 kilo to moim zdaniem bardzo dobry efekt, mam nadzieję że drugo połowa kuracji będzie równie owocna

Gość gość
Najlepsze nie wiem czy są ale skuteczne na pewno. Slimcea. schudłam dzieki nim 12kg w 90dni.

Tabletki w jakiejkolwiek formie, także suplementy powinny być w przypadku diety używane pod opieką lekarza lub dietetyka. Każda inna forma to eksperymentowanie na własnym organizmie. Pozdrawiam wszystkich, którzy myślą o zdrowej i zbilansowanej diecie przez cały rok ; -)

Gość gość
schudłam dzięki wytrwałości z dietą oraz suplementem slimcea, który bardzo mi w tym pomógł. Pohamował łaknienie i przyśpieszył znacznie przemianę materii. Doskonale się teraz czuje 10kg chudsza.

Gość gość
Super szybki sposób na schudnięcie to Pani Kasia która ma oryginalny a....x, schudłam już 8 kg i dobrze się czuję kasia8807@vp.pl warto było;)