Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Góraszka

Pokazy naczyń

Polecane posty

Gość Góraszka

Witam! Była któraś z Was na pokazie naczyń philipiaka? Szukam informacji jak dostać się na taki pokaz.

Gość gość
normalnie wchodzisz i możesz nawet powiedzieć że jesteś dziewicą

Gość luz klarita
Wystarczy, że zadzwonisz na ich infolinię i prześlą Ci zaproszenie.

Gość manki
Ich garnki możesz obejrzeć w firmowych salonach. Nie tylko garnki ale i noże, porcelanę itp.

Gość Marta Kowalewska
Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie autorki wątku. Aby zapewnić sobie uczestnictwo w prezentacji, należy zadzwonić pod jeden z nr: tel./fax: (22) 613 22 82 infolinia: 801 405 406 i wyrazić chęć przybycia. Jako Ekspert marki obecny na forum, zachęcam Państwa do zadawania na pytań - służę pomocą. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość dotka29
A płaci się coś za udział w takim pokazie Pani Marto?

Gość gość
Ja nie byłam na takim pokazie, ale jeżeli jesteś zainteresowana zakupem naczyń kuchennych, sztućcy, szkła, to tego typu produkty świetne jakościowo znajdziesz w sprawdzonej przeze mnie internetowej hurtowni gastronomicznej: www.gastromarathon.pl. Oni mają artykuły pochodzące wyłącznie od sprawdzonych producentów. Poza tym, pracujący tam specjaliści, świetnie znają się na rzeczy, potrafią dobrze doradzić zakup, śmiało możesz się do nich zwrócić

Gość gość
Lepiej tam nie idz bo namowia cie na kredyt i wyjdziesz z garnkami za kilka tysięcy ok siedem tysięcy z tego co pamiętam. Nie jedna osoba pod wpływem pokazu kupila a teraz zaluje ,placze i płaci. Ja jestem zdania ze dobra kucharka ugotuje w garnku za 50 zł. Jeśli myślisz ze garnki za kilka tysięcy gotują same to się rozczarujesz

Gość gość_001
Garnki same nie ugotują, ale właśnie jak jest się dobra kucharką i sporo czasu spędza się w kuchni to warto sobie ułatwić pracę. To naprawdę porządne garnki. Ja mam na razie tylko patelnię, ale myślę żeby coś dokupić. Nic se nie przypala, można ograniczyć użycie tłuszczu. Uważam, że warto.

Gość gość
Buahaha to ci desperaci jeszcze istnieja i zeruja na naiwniakach? :D

Gość Almera88
Dotka29 udział w pokazie jest bezpłatny. Byłam na pokazie philipiaka i nic nie płaciłam za uzyskanie zaproszenia. Warto iść na taki pokaz i zobaczyć te naczynia w akcji.

Gość gość
słyszałam o jakiejś długiej gwarancji na produkty philipiak. Czy wiecie może co ona obejmuje: uszkodzenia mechaniczne typu przypalenie? Ile trwa: 20 czy 25 lat, bo różnie piszą na forach

Gość Marta Kowalewska
Witam, Naczynia marki Philipiak są objęte aż 25-letnią gwarancją. Gwarancja obowiązuje na naczynia, termostaty na pokrywach oraz uchwyty i lakier. Służę pomocą w przypadku dalszych pytań. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Byłem na takim pokazie z ciekawości i się nieźle ubawiliśmy z byłym, bo on kiedyś pracował w fabryce produkującej identyczne garnki, jakieś 100zł za garnek.

Gość gość
Byłam w tamtym roku na takim pokazie philipiaka, kupiłam se akurat nóż tej firmy, tani nie był ale się opłaciło.

Gość gość
mam jeszcze jedno pytanko: czy jest jakiś okres rozruchowy, żeby w jakimś razie można było zwrócić?

Gość Marta Kowalewska
Klient, będący konsumentem, w okresie czternastu dni ma prawo odstąpienia od umowy bez podania przyczyny według przepisów ustawy z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość Tamira12
Mam szybkowar philipiaka. Owszem drogi był ale z mojego punktu widzenia , jest dobrze. Nie umiem planować obiadów , dzień naprzód mięso wyjąć z zamrażalki itp. A tak przychodzę z pracy wrzucam mięso , cebulę i czosnek i po 7 minutach mam mięso uduszone. Dodaje ryż , kaszę , 10 minut i gotowe danie jednogarnkowe.

Gość rufka333
A produkty philipiaka można kupić gdzieś w stacjonarnym sklepie?

Gość gość
Nie kupuj, to straszny s**t niewart tych cen.

Gość gość
Co za naciągacze, jeszcze to wpychają ludziom.

Gość ginzołek
rufka333. firmowe produkty znajdziesz w salonach . Adresy salonów filipiaka znajdziesz na stronie firmy

Gość gość
Trzeba upasc na glowe, zeby tak przeplacac za garnki. Kupcie ganrnki Znanej Niemieckiej Marki po 600-1200 zl za 5-6 sztuk w komplecie z przykrywkami. Starcza na cale zycie. Cena waha sie zaleznie od stylu, modelu, itd. Najtansze 5 sztuk bedziecie miec za 600 zl. Mam takie od klikunastu lat, sa jak nowe.