Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu na kafe sa same szmaty

Polecane posty

Gość gość

zauwazylem po komentarzach ze prawie kazda laska tutaj to mezatka i ma kochanka z ktorym zdradza meza a co gorsza niektore nawet robia trojkaty z mezem i kochankiem. Tez lubie sex ale to jest brak szacunku do siebie i zwykle szmacenie sie. Zal mi was "kobiety"

Gość gość
i tak nie wiadomo które to prowa

Gość gość
To nie tylko na kafe, ale w życiu.

Gość gość
siedzac na erotycznym wiem jedno. prawie kazda laska jest mezatka i ma kochanka kazda laska ma meza z wielkim penisem kazdy facet tutaj ma wielkiego penisa. prawie kazdy probowal anala i sexu w trojkacie i cos mi sie nie chce wierzyc ze to wszystko prawda. ewidentnie ktos tu sciemnia.

Gość gość
Największą szmatą jesteś ty.

Gość gość
Odezwala sie pierwsza szmata. Witaj.

...hahaha :) ludzie to wirtualna kawiarenka nawet 1/4 pan które tu piszą o kochankach to najczęściej fantazje bądź chcenią a nie fakty...

Gość gość
Mnie zał was faceci Nie wszystkie to szmaty :P Te wasze ogłoszenia "Szukam kobiety do seksu jestem z żonaty"

Gość gość
teamty i komentarze kobiet nie lepsze. Smiech mnie ogarnia jak to czytam.

Gość gość
NIE wkladaj wszystkie do jednego worka bo czuje sie obrażona!!!!!!!!!;!!!!!,!!!!!!!!!

Gość gość
Nie wkladam kazdej do jednego worka. Napisalem na poczatku ze prawie kazda to szmata a nie ze kazda. to roznica

Gość gość
A ja jestem mezatka i nigdy nie miałam kochanka, mało tego maz był moim pierwszym. Zagladam tu, bo czasem poruszane sa ciekawe tematy. Podkreslam, jestem mezatka, a nie zakonnica. Maz wie, ze tu bywam i nie ma z tym problemu.

Gość gość
buahhaa a niby jaki mialabys miec problem? poczytaj Freuda, predzej czy pozniej ciekawosc zblizenia z innym osobnikiem wezmie gore, instynktow samozachowawczych nie powstrzymasz o ile wiesz o czym mowie. Jak chcesz szerzesz poznac temat - podaj @ napiszę.

Gość gość
Jakos żaden facet nie obudzil we mnie tej ciekawosci, szuka ten, komu czegos brakuje. To sa moje decyzje i moja seksualność i nic co przeczytam nie sprawi, ze będzie inaczej, ani Freud, ani Ty tym bardziej:D

Gość gość
Z jednym partnerem do końca życia? Szkoda życia.

Gość gość
1/4 pań tutaj to smutni onaniści :)

Gość gość
09.13 komu szkoda, temu szkoda :p

Gość gość
Najwiekszą szmatą jest Koke Canis Amstaf De i Słon z naftą

Gość gość
Nie wszystkie :) Jest tu kilka porządnych kobiet ;)

Gość gość
no wlasnie. tylko kilka porzadnych kobiet. reszta to szmaty tak jak napisalem na poczatku

Gość niveau
może nie powinnam się wypowiadać w imieniu "szmat" bo chyba jeszcze nie awansowałam do tego zacnego grona, ale masz naprawde powazny problem ze soba, pozowanie na prawdziwego twardziela nie dziala nawet na twoje koleżanki z klasy, przemyśl sprawe, bo jesteś żalosny, a nie intrygujacy dorośnij chłopcze, wiem , że jesteś z pokolenia ktoremu sie wydaje, ze net to zycie, ale tak nie jest dorośnij, poźniej bedzie ci latwiej

Gość gość
znawczyni sie znalazla haha smiechłem :p

Gość gość
Nie dosc ze prawie same szmaty tu siedza to jeszcze wiekszosc facetow to zakompleksione prawiki

Gość niveau
o , własnie o to chodzilo maleńki właśnie o to :) a teraz wybacz, byłam ciekawa czy się wyplujesz popierdułko ciekawość została zaspokojona trzymaj się cieplutko maleństwo niewinne

Gość gość
ojojojoj bo sie poplacze haha. wez s********j larwo.

Gość gośćartt
gimbus jesteś prosty jak budowa młotka, za to kompleksy masz, jak ten od murzyńskich k***sow niveau, chono na łono ;D

Gość gość
zalosni jestescie. napisalem 4 komentarze i juz wszystko o mnie wiecie hahaha. Ale beka z was debile.

Gość gośćartt
beka??? to teraz w gimnazjum takie teksty chodza? ostatni raz slyszałem coś takiego od córki, ale ona jest w 3 klasie podstawówki chłopczyku, jak sie chcesz bawić z dorosłymi to samo wyzywanie, nie wystarczy, trzeba czasem tez wiedziec o czym sie piedoli :) ale probuj, kto wie???

Gość gość
no i co sie rzucasz leszczy. Zalozylem ten temat i napisalem jacy ludzie tu siedza i to wszystko. Wiec gon sie razem z ta niveau.