Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu na kafe sa same szmaty

Polecane posty

Gość gość
no comments :):) akurat się zgadzam, jestes bardzo dzielny i odważny bo zalozyleś temat na kafeterii o boski :):)

Gość gość
A ty co chcesz udowodnic swoimi smiesznymi komentarzami ? Jestes zalosny a nie zabawny.

Gość gość
plucie się nic nie zmieni naprawde nie czepiam się , zwyczajnie zamiast iść w zaparte i w negacje (wiem trudny wyraz), pomyśl , jeszcze będą z ciebie ludzie, tylko granie twardziela naprawde nie działa nawet na twoje kolezanki z klasy zacznij być facetem, nie histeryczna dziwką serio maleńki

Gość gość
Tyle szmat a podłogi wciąż brudne..!

Gość gość
ale ty jestes "mondry" wow. I tak nic tym glupim pisaniem nie zmienisz leszczu. Szkoda twojego czasu. Dobrze wiem kim jestem wiec twoje pisanie nic tu nie zmieni. mam w d***e twoje opinie. Ale mozesz pisac dalej. Chetnie sie posmieje

Gość gość
ale ja nie uogólniam. nauczcie sie czytac ze zrozumieniem. To nie boli

Gość gość
za to można , na pewno, uogólniać (kolejny trudny wyraz, co kotku??) zestresowana gimbaze

Gość gość
"za to można , na pewno, uogólniać (kolejny trudny wyraz, co kotku??) zestresowana gimbaze" x Smieszny jestes. Napisz cos jeszcze

Gość gość
Kobieta… słodycz trwale zmieszana z goryczą, wrażliwa delikatność, w której mieszka siła, gesty, które odepchną, oczy co zachwycą, czułe szepty, a po nich wymówka niemiła… każdy błąd oraz datę wciąż pamięta świetnie, pod kolor umie dobierać detale odzieży, życie wspólne układa w plany wieloletnie i w żadne męskie kłamstwo nigdy nie uwierzy… kobiecą intuicją wyczuwa kłopoty, instynktem macierzyńskim przytula i chroni, lecz jeśli coś zdobędzie, to pamiętaj o tym że wyrwać tego łatwo nie da sobie z dłoni. Kobieta… zwiewność, która może być ciężarem, namiętność zmieniająca się łatwo w przymrozki, chwilami jej zbyt mało, chwilami nad miarę, ostatni po Adamie niezwykły twór Boski… :)

Gość gość
wybaczysz, że cię opuszcze naprawde było miło myśle, ze beda z ciebie ludzie kiedys chłopczyku naprawde nic złośliwego a na razie, niech prawica pracuje wlasnie dlatego nie bedziecie mieli "milf" to tylko bajka, jestescie zbyt durni duzo szczescia i nie martw sie , kiedys umoczysz

Gość gość
:D

Gość gość
gosc 17:42 zalosne

Gość gość
Czytam czasem kafe i z tymi kobietami to różnie tu jest :)

Gość gość
Podaj na podstawie nicków. Czy szmata, dlaczego i dowody. Proszę. :)

Gość gość
Nie można poznać kogoś przez kafe :) Jaki jest w rzeczywistości ;)

Gość gość
Nikt nie potrafi podać choć jednego przykladu, że ta i ta kobieta, z tego i tego nicka była lub jest szmatą? W takim razie ten temat nie ma pokrycia w rzeczywistości i tym samym jest do d**y.

Gość gość
Niech napiszą Ci którzy tu dłużej wegetują ode mnie :)

Gość gość
nieszczęśliwa w zwiąku = szmata ?

Gość gość
Proszę bardzo, bo jestem ciekawa tych szmat. Przykłady... :) Słuchamy-czytamy. :)

Gość gość
Jak z tego nieszczęścia puszcza się z innym to tak=szmata

Gość gość
Same szmaty... Nieeee...

Gość gość
P********ie. Dajmy na to Silena. Ma faceta a chujowke odwalala z De wirtualnie. To szmata czy jeszcze nie?

ty jednak jestes durny pewnie, i tak odwala wirtualnie bo jej facet nie daje ;) keczup mial racje, jestes prosty jak budowa mlotka i naprawde nie odrozniasz netu od zycia wypluj sie :) a potem moze uda ci sier pomyslec

gość dziś A ch‪uj cię to obchodzi, co robi Silena. Nie masz poje‪bie nic innego do roboty? Nie patrz co inni robią, tylko się sobie przyjrzyj przegrańcu. Taki niewinny i prawy jesteś i chcesz nawracać , tych co zbłądzili? Wyzywanie kogoś od szmat, to jest dopiero postępowanie godne pochwały:O

Gość gość
De czemu się sadzisz? To było czysto retoryczne pytanie i akurat na Was padło. Po co te nerwy? Pytam jak zdefiniować słowo szmata z Kafe. Do Sileny nic nie mam. Do Ciebie też. :)

Gość gość
De Koke zluzuj gacie,przyjmij na klatę fakt że jak roochasz mężatki psujesz im opinię,chociaż same poddawały doopska do dymania. Chciałbyś mieć żonę taką jak SW czy Silena,sam sobie odpowiedz yepańcu.

Gość gość
A ona nie ma faceta? To wybacz. :)

Gość gość
A jak chciałbyś to znaczy że LUBISZ jak ci inny fagas posuwa żonę,no to w porzo.