Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masaż w pseudo salonie urody Golden Day Spa ul. Złota70, Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Uwaga!!!! Przestrzegam przed tym pseudo salonem a u szczególności przed masażystką o imieniu Marlena - mega nieprzyjemna, opryskliwa, wyrachowana i chamska osoba nie mająca nic wspólnego z usługami i prawidłową profesjonalną obsługą. Ludzie nie kupujcie gruponów do tego salonu - strata czasu i pieniędzy plus dodatkowe nerwy z powodu totalnie nieprofesjonalnej Pani masażystki która musi jeszcze wiele czasu spędzić na dokształcaniu się i uświadomieniu sobie na czym polega troską i prawidłowa opieka nad klientem.

Gość gość
Nie boisz sie tak pisac? A jak cie poda do sadu o zniesławienie

Gość gość
I dobrze że tak napisała. Gdyby napisała ze jest k***a czy coś takiego to wtedy mogłaby się już bać. Ale skoro ta baba taka jest i nic nie umie to należy się jej, tez tak miałam z grupowa, że ktoś mnie złal po prostu.

Gość gość
Czyli na necie mozna pisac takie rzeczy? Kiedys podała tu osoba kogos do sadu za to ze podała na forum zla opinie o salonie kosnetyczki

Gość gość
Czasem ktos jest dobry a znajdzie sie taki co ja sponiewiera niesprawiedliwie a moze konkurencja obawia sie

Gość gość
Znam ten salon. Funkcjonuje tylko na grupony. Panie mają obowiązek proponować dodatkowe usługi za dodatkowe pieniądze. Żadnych dobrych kosmetyków tylko Bielenda np serum, które można kupić za 25 zł. Masażystka Marlena jest po fizjoterapii (podobno, tak twierdzi) a z masażem niewiele ma wspólnego. Potrafi pognieść, jest bardzo mocno. Na zwrócenie uwagi odpowiedziała, że tak musi być. Więc wstałam i podziękowałam za jej usługę. Mój mąż był masowany przez młodego obcokrajowca, który za drzwiami pozwala sobie na obrzydliwe teksty. Mąż był masowany przez rękawiczki, co jest co najmniej dziwne jak na masażystę. Może brzydzi się mężczyzn. Sama nie polecam tego salonu - chaos, nikt tam nie zarządza, nie ma recepcjonistki, tylko panie kosmetyczki pchają się i czekają na wolny komputer. Jak w fabryce - na ilość, na kupony.

Gość gość
witam, ja postrzegam ten salon mega negatywnie - kupiłam groupon za 179 zł - zadzwoniłam zeby sie umowic - usłyszalam ze mam dzwonic na poczatku nastepnego miesiaca - tak tez zrobiłam. po drugim telefonie do nic dowiedzialam się, ze nie ma terminow na zabieg, a gruopon przepada i to mój problem!!!!!!! chociaż groupon był ciągle ważny- marketing masakra. Oczywiscie groupon firma zwrociła mi pieniądze - nawet sie nie zastanawiali. Podejrzewam, ze takich reklamacji mają całe mnóstwa na dany pseudo salonik. Moja przyjaciółka znów udało jej się zarezewować termin ale prosiła aby w zamian za jakiś pakiet peeling twarzy ze względów medycznych zaproponowali jej masaż twarzy - dowiedziała się, ze to jest nie do zrobienia bo powinna nie kupować kuponu jak ma takie prblemy ( dodam, że kupowała zanim lekarz jej zabronił mocnych peelingów)...........

Gość gość
Właśnie byłam wczoraj z partnerem i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Panowie nas wymasowali, było czysto, schludnie, miło.

Gość gość
A ja byłam dzisiaj i jestem BARDZO zadowolona.Na moją uwagę,ze nie bardzo mogę mieć "taki a taki" zabieg na twarz, Pani Kosmetyczka zaproponowala delikatniejszy.Masowala mnie Pani Olga.Kruszynka taka a wymasowala jak należy!!Czysto,miło,serdecznie. POLECAM

Gość gość
Dzieki za uprzedzenie, wlasnie mialam kupic ten Groupon! Pozdrawiam

Gość olenerd
Ja mogę ze swojego doświadczenia polecić na Day Spa Samui Spa. Czysto, kameralnie i profesjonalnie! Masaże super, orientalne, kilka do wyboru. Kosmetyka też bardzo dobra. Polecam Wam, naprawdę się nie zawiedziecie.

Gość marysia8865
Polecam ci samui spa w konstancinie, pełen profejsonalizm :) Ja od dłuższego czasu jestem ich klientką i polecam każdemu to miejsce. Bardzo sympatyczna obsługa, na pewno się nie zawiedziesz. Ich ofertę możesz przjerzeć na stronie samui-spa.pl

Gość Ania i Darek
A my jesteśmy pozytywnie zaskoczeni. Panowie masują bosko! :) Dziękujemy i polecamy Ania i Darek

Gość danuta67
Ja od dłuższego czasu jestem stałą klientką Samui Spa w Konstancinie. Balijki wykonujące masaże to profesjonalistki - warto oddać się w ich ręce. Salon ma bardzo ciekawą ofertę, często pojawiają się promocje - samui-spa.pl