Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi? Do facetów pytanie

Polecane posty

Gość gość

na co dzień raczej trzymam się na uboczu. niespecjalnie dąże do kontaktów z ludźmi,,staram sie skupiac na sobie jak najmniejsza uwage.Co dziwne bo jako dziecko bylam przebojowa,potem jakos zamknelam sie w sobie.Niektorzy nawet mnie nie dostrzegaja. Zdarza sie ze obcy mnie zaczepiaja, komplementuja wiec chyba nie jest zle z moim wygladem. Czasami gdy wyczuję,ze ktos jest sympatyczny automatycznie do niego lgnę, bez matrymonialnych zamiarów. Nie narzucam sie,po prostu jestem mila, sympatyczna, slucham z zaciekawieniem tej osoby. I tak sie zastanawiam, bo faceci zazwyczaj przejmuja inicjatywe,nagle sa mna zainteresowani.Jak to mozliwe? Czy ta moja otwartosc na nich ich zainteresowala czy spodobalam im się jako kobieta? jeżeli to pierwsze to raczej nie chcialabym byc w zwiazku z rozsadku, jesli drugie - to dlaczego wczesniej jakos nie przejeli inicjatywy, byli obojętni.Troche mnie to nurtuje.;)

Gość gość
jak facet widzi że ktoś lgnie do niego to czuje że może zamoczyć małego i próbuje

Gość gość
jak która przylepa sama się prosi o seks to żal nie spróbować !

Gość gość
prosilam o odpowiedzi facetow. i napisalam wyraźnie, że nie mam zamiarów matrymonialnych,nie jestem przylepą tylko jestem dla takiej osoby zwyczajnie miła, choć nadal powściągliwa. potraficie czytac? ręce opadają.

Gość gość
ręce opadają? szkoda,że łeb ci nie opadnie!pusty????

Wszyscy ludzie lgną do miłych i sympatycznych osób. Jeśli jesteś dla kogoś miła, większość odbiera to jako sygnał zainteresowania i, sądząc, że mają szansę, startują do Ciebie.