Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam nie z raju

Podnieca mnie zapach stóp żony.

Polecane posty

Gość Adam nie z raju

Ja odkąd pamiętam zawsze miałem upodobania do pewnych specyficznych zapachów. Jeszcze jako mały chłopiec jeździłem z rodzicami na wieś do dziadka i pomagałem mu ciąć długaśną ręczną piłą (moja-twoja) podkłady kolejowe na opał. Ach, ten cudowny aromat starego i dobrze wysmołowanego na słońcu drewna, aaach!... Albo inny przykład z całkiem niedawna. Rekonstruujemy stary samolot Lim-6 bis i on ma w środku taki wielgachny gumowy zbiornik na paliwo. Wprost upajam się zapachem tej gumy. To dla mnie najpiękniejsza chyba woń na świecie! Nie, nie najpiękniejsza. Najpiękniejszą na świecie woń roztaczają stopki mojej kochanej żoneczki. Szczególnie po całym jej dniu pracy. Nie wiem, co jest w nich takiego upajającego ale to przechodzi ludzkie pojęcie. Przynajmniej moje ludzkie pojęcie. Żona czasem się złości, gdy przychodzi z pracy i chciałaby się wreszcie odświeżyć, a ja nie pozwalam jej wejść pod prysznic dopóki nie nasycę się zapachem jej stopek. Sęk w tym, że to nasycenie nie jest możliwe. To jak z narkotykiem. Im więcej człowiek wącha i wącha tym więcej chce, tym większy odczuwa głód, by robić to dalej i dalej i dalej. I mógłbym tak wąchać chyba w nieskończoność. Czy jest tu na forum ktoś, kto też tak ma? Piszę to w ero, bo chyba nie muszę dodawać, że wąchaniu i całowaniu stopek towarzyszy mi natychmiastowa erekcja.

Gość Gest

Ja mam dokładnie tak samo, czasem mi to nawet przeszkadza bo moja żona tego nie potrafi zrozumiec i nie wykorzystuje tego. Kiedys nawet poszedlem do prostytutki na takie spotkanie jak już nie moglem nad soba zapanowac. Nie wiem co ten zapach w sobie ma ale czasem dalbym sie doslownie zamknąc w bucie pod stopą jakiejs kobiety, albo doslownie dal sie jej przydeptać o ile bylbym tak malych rozmiarów.