Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni tak szybko zapominają o kobiecie którą niby kochali

Polecane posty

Gość gość
Czyli nie mozliwości, że rzuca, ale uświadamia sobie, że nie może bez tej kobiety żyć i wraca? Czy rzuca i szuka jakiejkolwiek nowej i wszystko mu jedno. Wiadomo że ilu ludzi, tyle wersji, ale i tak się zastanawiam. Jeśli jednego dnia mówi, że kocha, za tydzień odchodzi, to czy tęskni, zapomniał? już nigdy nic do tej kobiety nie poczuje?

Gość gość
Moze jestem glupia, pewnie tak, ale nie rozumiem, jak mozna przestac kochac. Albo sie kocha albo nie. Ja rozumie, ze milosc jest na zawsze. A jak sie kocha to chce sie naprawiac zwiazek a nie odchodzic do kogos, z kim bedzie latwiej, nawet jesli bez emocji. Po prostu, wg mnie psychika nie pozwala odejsc jesli sie kocha. Milosc to jest taka sila, ze no nie wiem.... czy to trzeba byc tchorzem zeby odejsc? (i wtedy taki tchorz moze i wspomina te kobiete)

Gość gość
Oni zapominaja? oni nie musza zapominac, po prostu maja ja w d***e

Gość gość
udawali

Gość gość
Jeśli kochasz wampira emocjonalnego to sory, ale niech idzie się najpierw leczyć na terapię. Nikt nie zapomina, ale w tym wypadku inaczej nie będzie.

Gość gość
Wampira emocjonalnego? Skad ten wniosek?

Gość gość
up

Gość gość Perełka
Jeśli sie kogoś kocha to na zawsze,do śmierci.

Gość gość
bo się na niej poznali

Gość gość
gość Perełka dziś Jeśli sie kogoś kocha to na zawsze,do śmierci. Tez tak mysle.

Gość gość
do śmierci to się tylko żyje

Gość gość
Oni nie maja uczuc.

Gość gość
Facetom jest wszystko jedno, czy dziewczyna jest madra, czy glupia, czy ma takie czy inne zainteresowania, ona ma tylko byc do seksu i do podziwiania mezczyzny, mowienia mu ze jest wspanialy. Reszta jest niewazna, kazda moze byc w tej roli i tyle. Nawet wyglad jest juz mniej wazny z wiekiem dla facetow, Wiec jak nie ta, to nastepna ;/ a kobiety wyplakuja oczy

Gość gość
masz być dyspozycyjna do seksu zawsze i o kazdej porze,zero żądań wlasne zdanie zachowaj dla siebie,chwal go pod niebiosa i miej niskie poczucie wartosci-będziesz idealna dla czubka

Gość gość
gość dziś masz być dyspozycyjna do seksu zawsze i o kazdej porze,zero żądań wlasne zdanie zachowaj dla siebie,chwal go pod niebiosa i miej niskie poczucie wartosci-będziesz idealna dla czubka 55555555555 kiedy bylam inna, bylam soba, z wlasnym zdaniem itd itd to nie bylam zbyt dobra dla tzw. faceta na poziomie i .... szybko o mnie zapomnial

Gość gość
:(

Gość gość
Facet to szuja, oni mają gdzieś ze pasowali lepiej do jednej skoro znajdą na jej miejsce łatwiejsza : / miłości raczej nie ma

Gość gość
gość 2015.06.04 gość dziś Nie wszyscy; ja od 3 lat się nie mogę pozbierać... Zdarzały mi się przygody, ale to bez znaczenia. Niedawno kogoś poznałem. Niestety nadal mentalnie tkwię w tamtym związku, wciąż kocham i nowo poznana osoba odeszła. Zraniłem ją tylko. Nie potrafię otworzyć się na nowe uczucie, bo w sercu wciąż tkwi tamto... Zastanawiam się czy kiedykolwiek przestanę kochać, żeby zakochać się na nowo smutas.gif kto kogo zostawil i dlaczego? ps. wspolczuje... x Mozna sie domyslic ze ONA go zostawila a nawet jesli on ja to pewnie dlatego ze ona chciala i jemu oddala paleczke ,znam takie osoby.Glupota na maksa zeby podkrecac uczucia i idealizowac. Jakis czas po rozstaniu trzyma, wiadomo w tydzien nie da sie wymazac uczuc ale szybko powinien dojsc glos rozsadku i trzezwe spojrzenie a potem zamkniecie tego etapu. I oczywiscie sila woli. A takie mameje jak autor powyzszego postu mnie brzydza.

Gość gość
Autorko, bo oni nie kochają tylko pożądaja. Oni kochają tylko swojego k****a. Gdyby było inaczej nigdy nie mieliby tzw przygodnego seksu z kobietą której nie kochają. Tak naprawdę oni nie kochają żadnej kobiety, oni traktują kobiety jak przedmiot. Jeśli przedmiot jest bardziej przydatny, to się wtedy wiążą jak mniej to przeleca jak śmiecia i pójdą. Nie ma czegoś takiego jak miłość u facetów.

Gość gość
Niestety to jest racja , jak kobieta moze sie przydac na cokolwiek to moga wejsc w zwiazek, ale tam wlasnie nie ma milosci , dlatego tak szybko szukaja nowej . Jeszcze nie spotkalam faceta ktory ma dobre zycie i wpuszcza do niego kobiete dlatego ze jest taka wyjatkowa i bedzie jego dopelnieniem . Wiekszosc szuka osoby na zapelnienie wakatu, a jaka to bedzie to bez znaczenia, robia jakies p******e castingi, ktora da pierwsza z ta bedzie , ktora bedzie sie bardziej starac i ma wiecej do zaoferowania z ta beda. Tak to jest jak cale zycie obracasz sie w towarzystwie facetow i jestes dla nich kumpela a nie dziewczyna. Wiadomo ze ci bardziej cwani do dziewczyny maja takie podejscie ze ona sie z miejsca zakocha, ale nawet tacy niczym sie nie roznia od prymitywow.

Gość gość
To prawda , miłość taka typowa u facetów nie istnieje , samo to że faceci odchodzą od chorych partnerek 5 razy częściej niż kobiety mówi o tym dobitnie , facet nie rozpamietuje i nie idealizyje miłości , każdy się kieruje zasadą "nie ta to inna" gdzie kobieta często innego nie chce i to jest prawdziwa miłość , najgorsze są te kanalie które trzymają kobietę tak długo jak jest potrzebna a jak się pojawi jakiś zapalnik nabierze wiatru w żagle to od razu odejdzie , nie patrząc ma łzy błagania na nic , gdzie kobiety często daja się złapać za serce jeśli facet mocno się stara , wniosek jest taki od faceta prawdziwej miłości nigdy nie doswiadczysz, jedyna szansa na prawdziwa miłość to zostać lesbijką

Gość gość
A już szczególnie jak facet zostawia to na drugi dzień już nie pamięta imienia kobiety choć 3- 5 lat zapewniał o wielkiej miłości :) udaje łzy przy rozstaniu żeby dziewczyna nie rozgadywala że jest palantem a jak się już jej pozbedzie to skacze z radości :) znam z mojego doświadczenia i to nie był żaden macho czy patol tylko taki "miękki misio pysiu " więc każdy taki jest nawet ten co pozornie nosi na rękach

Gość gość
Dlatego nie placzcie jeśli facet odejdzie , oni nie płaczą po was tylko obmyslaja co po was poderwać

Gość gość
nie prawda, są tacy co latami rozpamiętują o kobiecie i nie chcą znów się wiązać wiec nie ma co uogólniać

Gość gość
gość dziś - wszystko zależy od charakteru. Ja cenię mężczyzn, którzy nie pocieszają się od razu ale rozpamiętywanie latami i zamykanie się na kobiety też nie jest dobre. Czasem ta kolejna kobieta okazuje się lepszą, niż ta poprzednia, którą się rozpamiętuje.

Gość gość
20:01 czasem tak ale często nie :) ale facet z honorem zostają już z tą gorszą zeby nie mieszać pierwszej w głowie , cenie ludzi którzy zostają przy swojej decyzji a nie mieszaja i mieszaja

Gość gość
19:58 to tylko zranione ego bo śmiała odejść pierwsza, gdy to facet ochodzi to nie pamięta już byłej po tygodniu

Gość gość
Racja , gdyby to facet zdarzył rzucić kobietę pierwszy to by nie płakał , boli go fiut, że ktoś śmiał mu pierwszemu kazać spadać , tak jest na 100 % bo rozpaczaja tylko porzuceni , ci którzy porzucili nie rozpaczaja chocby kobieta była aniołem w ludzkiej postaci

Gość gość
To co, chcecie żeby porzuceni przez was faceci o was pamiętali i usychali z tęsknoty, żebyście mogły się dowartościowywać ich kosztem? Trzeba być naprawdę pustakiem żeby tego oczekiwać od drugiej osoby :-)

Gość gość
23:30 czytaj że zrozumieniem , coraz więcej ignorantów ;)