Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pani wyprosiła mnie z procesji ze względu na stringi pod spódnicą!

Polecane posty

Gość gość

miałam spódnicę białą maxi do ziemi, sandały, bluzkę z długim rękawem czarną, ubrałam się elegancko, przyzwoicie, tylko niestety czarne stringi, bo inne w praniu, i ona do mnie " pani chyba nie zmaierza uczestniczyć w procesji w tym stroju?" a ja " a co z nim nie tak? mam zakryte nogi, rece, dekolt" a ona " wstydu pani nie ma ?? pośladkami świecić?? zaraz powiem pani z rady parafialnej to ogłoszą przez megafon że ma pani wyjść więc proszę od razu iść" no i poszłam:(

Gość gość
słusznie procesja nie jest od tego, by błyskać dupą szukaj bolców na dyskotece, nie w procesji jak Ci zależy na uczestniczeniu w procesji to na przyszły rok ubierz się przyzwoicie i zrób wcześniej pranie i nie zakładaj prześwitujących "spódnic maxi aż do ziemi"

Gość gość
miałam do wyboru spódniczki- ale uznałam, że są za krótkie, nawet te za kolano, a sukienki zbyt obcisłe albo wydekoltowane, to maxi spódnica to chyba najlepszy wybór, co miałam zrobić?? majtki trochę prześwitywały, ale stringi mniej niż gdybym założyła czarne figi albo bokserki, no nie wiedizalm , że ktoś się przyczepi o coś takiego :(

Gość gość
Może ta "Pani" zazdrościła Ci figury :D

Gość gość
a nie wpadlas na to zeby ubrac eleganckie SPODNIE? ja bym nigdzie nie wyszla gdyby ktos mogl zobaczyc moja bielizne a juz do kosciola to juz calkiem

Gość PANGAG
po cholerę zakładasz sznurek na vaginie pod długą spódnicą ?

Gość gość
tRZEBA BYŁO ISĆ BEZ MAJTEK :d Nic by nie prześwitywało i przewiewnie :P

Gość gość
nie lubię chodzić w spodniach, bo mi powstają wtedy w upalne dni otarcia na udach

Gość ciało do ciała
A po cholerę się baba gapiła na jej d**encje mogła nie patrzeć

Gość gość
do pracy tez ubierasz sie tak prowojacyjnie bo nie lubisz stosownie? sa okolicznosci kiedy stroj wyraza nasz szacunek. ty go nie masz za grosz. ani klasy ani stylu

Gość gość
do pracy noszę spódnice do kolana

Gość gość
i przeswitujace stringi? wiesniara

Gość prawictwo pospolite 137
przeciez wiadomo ze to prowokacja , zebyc zrobić z katolików nawiedzonych psycholi

Gość gość
Moim zdaniem autorka tematu wyglądała OK i nie powinna dać się wyprosić. Jak się im nie podoba, to niech wzywają Policję i tłumaczą dlaczego im się nie podoba. Paragrafów na chodzenie w procesji w stringach albo spódniczce mini albo mając tatuaże nie ma.

Gość Klakier PO
Ja też tak uważam, że nie powinna dać się wyprosić. Pamiętajcie żeby w Październiku postawić krzyżyk przy kandydatach Komitetu Wyborczego Platformy Obywatelskiej :)

Gość gość
Platformersi z PO lubią duupki, im stringi pasują zwłaszcza te przeźroczyste, możesz im krzyżykować nie tylko na wyborach ale zawsze i wszędzie

Gość gość
tylko luźne vaginy popierają Platformę Obywatelską w wyborach a stringi to tylko dodatek do tego luzu w kroczu

Gość gość
Ubralas czarne majtki pod biala, przeswitujaca spodnice????:D Gratuluje bezguscia.

Gość gość
Było jej powiedzieć że dasz na tace wtedy by Ci odpuściła. Takie baby lubią jak ich pleban ma za co zalać lexusa do pełna.