Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozliwa jest ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moj problem wygląda nastepujaco. Okres spoźnia mi się juz 10dni. zawsze mialam cykle 35dniowe jednak 2 ostatnie okresy byly 28dniowe. Jedynie co zauwazylam,ze mogloby swiadczyc o nadchodzacym okresie to brak śluzu [jednak od wczoraj CZASAMI pojawia się brązowy lub z niewielka iloscia krwi], bol w podbrzuszu, syfy na twarzy i lekko powiekszyly mi sie piersi lecz nie bola jak to bylo zawsze. Jeszcze nigdy nie wspolzylam jednak ostatnio z chlopakiem sie "bawilismy", mianowicie ja nie mialam bielizny na sobie a on sie ocieral o mnie czlonkiem jednak mial na sobie bokserki. Przez to mam straszne schizy, ze moge byc w ciazy [wiem, smiesznie brzmi] . W tym miesiacu mialam sporo stresu...matura, teraz praca i jeszcze doszledl opoźniajacy sie okres. O co moze chodzic, dlaczego tak jest? nie moglam znaleźc watku z podobnym przyadkiem do mojego..lub nie jestem na tyle zaawansowana w szukaniu.myslalam,ze ten brazowy sluz od wczoraj bedzie swiadczyl o tym,ze dzisiaj pojawi mi sie okres jednak sie przeliczylam. o co moze chodzic? [kiedys mialam podobne obawy jednak wtedy doszlo do zblizenia bez bielizny i okres spoźnial mi sie 2tyg ale widzialam jego objawy,ze nadchodzi ]

Gość gość
skoro on był w gaciach to jak mogłas zajsc w ciążę?..opóźniona jesteś czy po prostu głupia?

Gość gość
To pytanie jest po prostu głupie. Na logikę, czy plemniki latają? jakim cudem mogłabyś zajść w ciążę skoro chłopak miał bielizne? to wbrew pozorom nie takie proste. Masz wątpliwości, zrób test i pomysł nad jakaś antykoncepcja bo po co się stresowac

Gość gość
spoznia sie pewnie z nerwow. ale.jak.na takie pytanie.to.dziwi mnie ze mature piszesz. bardziej pasuje mi to na test szóstoklasisty

Gość gość
Watpie, ciaza w ten sposob jest raczej nierealna!