Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarabiam 4300 zł netto miesięcznie a nie skończyłam nawet 30 lat

Polecane posty

Gość gość

A wy? :)

Gość gość
gratulacje, to spory sukces

Gość gość
29 lat, 3700 do reki

Gość gość
jako kto?

Gość gość
no tez wlasnie czym sie zajmujesz????

Gość gość
i pewnie mieszkasz u rodziców, sukces to by był jakbyś miała własne m

Gość gość
Założe się że mieszkasz w dużym mieście takim jak Warszawa Kraków Poznań.

Gość gość
22 lata, 5500 zl netto, kelner-barman, hotel 5* za granica

Gość gość
pfff za granicy to ja potrafilem przywozić 8tys 10tys piszcie o zaplutej Polsce

Gość gość
Napisz gdzie i jak długą masz ścieszkę kariery.

Gość gość
słabo, jak za sponsoring :P

Gość gość
ścieŻkę!

Gość gość
"pfff za granicy to ja potrafilem przywozić 8tys 10tys piszcie o zaplutej Polsce" x Pracujac po 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu ? tyle zarabiales ? pewnie na budowie. Ja mam super lekka i mega przyjemna prace.

Gość gość
Bez przesady, takie zarobki są realne w Polsce . Ja właśnie dostałam podwyżkę i zarabiam 7000 netto ( wcześnie zarabiałam koło 6300 netto ) i jeszcze mam auto służbowe do wykorzystania do celów prywatnych. Pracuję na kierowniczym stanowisku, w tym roku kończę 30 lat. Pracuję t tej firmie od 6 lat, na starcie miałam koło 3300 netto ( ale nie na kierowniczym stanowisku i bez samochodu służbowego ) i tak przez lata awansowałam , dostałam kilka razy podwyżkę . Dodam iż nie pracuję w Warszawie.

Gość gość
no na budowie w DE zdarzylo mi sie kiedys nawet ponad 14 tys przywieźć no i 10h pracowalem

Gość gość
Jak miałam 20lat i rządził PIS zarabiałam 8tys i nie wiedziałam co robić z kasą.

Gość gość
fajnie fajnie tylko nikt nie podał nazwy tak świetnie płaccych firm i stanowisk jakie zajmuje :D 🖐️

Gość gość
34 lata lekarz rezydent 2300 zl netto

Gość gość
sporo tu bogaczy ale jak słusznie zauważył gość dziś ani słowa o firmie, branży, nawet kompletnie ogólnych info :-D TAK JEST ZAWSZE :-D jak widze takie komenty to od razu wiem z kim mam do czynienia - URZEDNIK :-D :-D praca zalatwiona po znajomości, z reguly rodzinnych :) Jeżeli jest to jednak firma prywatna to na 99,99% podlączona pod budżet gminy albo państwa, to sie nazywa według GW "być przedsiębiorczym i mieć POMYSŁA" :-D

Gość gość
a po chuja ci miernoto nazwa firmy itp. pijebało cię. uważasz że ludzi e mają to pisać bo TY tak chcesz hahahaha nawet jakbyś wiedział i starał się o taką prace to dalej będziesz gówno miał bo jak ktoś jest zawistny i czeka na cud, az mu kasa sama wpadnie to nigdy niczgeo się nie dorobi chocby inni dawali mu njalepsze stanowiska itp. ja w wieku 28 lat zarabiałam 10.000zł ale pracowałam non stop w branży medycznej

Gość gość
jak ty lekarzu zarabiasz 2300 w tym wieku to dobrze ci radzę nie badź dalej lekarzem, bo nuiestety ale zarobki przekładają się na umiejętnosci. widać jesteś kiepskim lekarzem

Gość gość
4300 ? :) :P :) jesteś złodziejem czy debilem, że zasuwasz za mniej niż 6k

Gość gość
hahaha sami bogacze ze słomą w butach :D zamiast pławić się na teneryfie czy innych balerach to skrobią na cafe :D:D:D

Gość gość
gość dziś x grzecznie napisałem pyerdolona pokrako ale moge napisać więcej - pojecia nie masz o dg, nigdy nie miałeś styczności rzygowino z dzialalnością prywatną bo jesteś po politologii albo jakimś kulturoznawstwie czyli za granicą to sie nawet do czyszczenia sracza nie nadajesz :-O Anonimowo sobie wypisujesz wygibasy bo jestes trollem z jakiegoś ABW czy innego gufna, tam was zatrudniają juz chyba masowo bo na każdym forum znajdzie sie taki jak ty, jak przychodzi do rzeczy to sie okazuje że gufno wie i gufno umie

Gość gość
ha ha ha już wam wierzę w te zarobki 8 ,10 tyś zł, ha ha ha ale jesteście żałośni, na szczęście na kafe każdy może być kim chce i zarabiać ile chcę :) trochę zazdroszczę wam wyobraźni i marzeń

Gość gość
"nie badź dalej lekarzem, bo nuiestety ale zarobki przekładają się na umiejętnosci" Bhehehe dobry kit