Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezobowiązujący seks

Polecane posty

Gość gość

zgodzilibyscie sie w zamian za pomoc w opłacie za studia zaoczne?

Gość gość
Skoro za forsę, to jednak zobowiązujący :D I nie, nie zgodziłabym się.

to się nazywa prostytucja a nie niezobowiązujacy seks, niezobowiązujacy seks to jest BEZ ZOBOWIĄZAŃ, również finansowych

Gość gość
Ja tak, kazdy grosz sie przyda:D

Gość gość
On powiedział ze niezobowiązujący, bo nie bylibyśmy związani jako para a kasę by mi dawał po seksie, zgodzic się?

czyli prostytucja - stały klient. "zgodzic się?" Jak uważasz. Facet jest sprytny, prostytutce musiałby zapłacić a tobie da marne grosze i bedziesz na jego wyłączność.

Gość gość
To nie są marne grosze bo koszt semestru to prawie 3000zł i on połowę by mi dał, dodam jeszcze ze nie jest to jakiś nieznajomy koleś tylko znamy sie od liceum a ostatnio sie spotkaliśmy on zapytał sie co u mnie słychać i opowiedziałam mu o swoim problemie....

3000/6 miesięcy = 500 złotych Jak chcesz dla 250 złotych na miesiac zostać prostytutka twój wybór. Moim zdaniem to śliski grunt, ty jestes na jego uslugach, a nie an wlasnych warunkach.

Gdyby to był niezobowiązujący seks, byłabyś an równorzędnej pozycji, ale tutaj jest seks ze zobowiązaniem.

Gość gość
No to byłby niezobowiazujacy tylko za kaske bo nie jestesmy parą :)

Gość gość
Chodzi o to, że jak masz się sprzedawać, to chociaż za całą sumę, a nie za połowę. Tak czy siak jesteś bez godności, ale za to z mniejszą ilością zmartwień.

" a kasę by mi dawał po seksie" czyli jak prostytutce Nie dasz (bo nie masz ochoty), nie ma kasy. To nei ejst związek bez zobowiązań, to ejst prostytucja.

Gość gość
Prostytucja to dawanie wielu facetom a nie jednemu

Gość gość
prostytutka jednego faceta ,na telefon

Ku rwa XD nie buduj tu filozofii. To nie jest seks bez zobowiązań tylko zostajesz prostytutką i próbujesz siebie przekonać ze nie. Oczywiście Ci to nie idzie, bo normalni ludzie mówią Ci właśnie jak jest. Ja bym brał jak mu ufasz ze nie zacznie tego rozpowiadac, a zacznie i nie będzie miało to wpływu na Twoją karierę - bo po coś te studia robisz, to bierz seks z kumplem za kasę nie jest zły tylko nie czaruj nikogo ze to nie jest d*****arstwo zaoczne.