Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak zmusza mnie do seksu POMOCY

Polecane posty

Gość gość

nie cierpię tego....ostatnio jak zaprotestowałam to powiedział ze nie kocham go!!! powiedziałam zeby sie uspokoił to on nie, po powrocie z pracy sciągnął mi spodnie siłą

Gość gość
28

Gość gość
Ale ja nie chce tak często......mi wystarczy raz w tygodniu albo co dwa, jak mu odmawiam to się jeszcze bardziej podnieca i zdejmuje mi spodnie i zaciąga na łóżko a ja nie mam tyle siły co on

Gość gość
debilne prowo koniotrzeba z mikrusim k***skiem.kto go namierzy i ukreci ch/ja ten dostanie 1000 zlotych

To z nim zerwij bo to szkoda nerwów. Za kilka lat będziesz żałowała że nowy koleś z którym jesteś chce tylko raz w miesiącu albo i na rok w wigilię. Powinnaś się cieszyć ze masz takiego chłopa a nie wybrzydzać.

Gość gość
do roboty palancie a nie siedzisz na cafe piepszony mamisynku a mamusia ci zaspermione majty i przescieradło pierze hahahaahah

Gość gość
patologia. Jak mozesz byc z facetem co Cie zmusza do seksu? :O zmuszanie do seksu to jest przeciez g****,on Cie nie szanuje i traktuje jak przedmiot,to ma byc przyjemnosc tez dla Ciebie,jak go nie obchodzi co czujesz niech sobie dmuchaną lale kupi,ona mu nigdy nie odmówi :O

Gość gość
W tym wieku zaklej ci/pę i czekaj 40 stki

Gość gość
urwij mu jaja i ch/uja

Gość gośćiowa
Pożal się tacie....on go zbije pasem i się gnojek nauczy szanować kobiety:D Skądś ty się urwała? Raz na tydzień to ewentualnie co tydzień na jakiejś imprezie.