Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks po porodzie naturalnym

Polecane posty

Gość gość

hej jak u was po porodzie z seksem? czy pochwa wraca do normalnych rozmiarow? czy nadal czlonek waszego partnera was wypelnia? czy juz to nie to samo..

Gość gość
Nie umiem poradzic, jestem po cc podbijam ;-)

Gość gość
Zaniedlugo rodze, tez mnie to ciekawi..

Gość gość
Po jakims czasie na pewno wraca ;) a do tego czasu i tak nie bedziecie chcialy seksu

Gość gość
nie interesuje nas jak MOŻE być.. tylko JAK JEST

Gość gość
jak nie bedzie tak samo i nie bede miala orgazmow jak kiedys zmusze mojego faceta do pogrubienia penisa!!!!!!

Gość gość
Zależy od kobiety, czasami wraca czasami nie, warto i tak ćwiczyć, obojętne od porodów, dla obu stron to przyjemniejsze i kwestia zdrowia w późniejszym wieku. Polecam ćwiczenia taoistyczne.

Gość gość
czy wypowie sie jakas kobieta?

Gość olga7791
Orgazmy są nawet lepsze po porodzie. Ale pochwa luźniejsza niestety .mam jedno dziecko i żałuję że nie rodziłam cc.

Gość gość
olga a jaka waga dziecka przy porodzie?

Gość gość
U mnie luźno a mój chce w drugą dziurke i chyba sie zgodze.

Gość gość
te kobiety, które znam i rodziły naturalnie i przez cesarkę wolą jednak naturalnie, po cesarce dłużej boli, blizna nigdy nie zniknie.

Gość olga7791
Waga 3400.mysle ze ćwiczenia po porodzie to połowa sukcesu,ale nie oszukujmy się. ...i tak nie będzie jak przed porodem....

Gość gość
ehh waga normalna.. chyba trzeba przygotowac sie na cesarke :/

Gość gość
Blizna po cesarce nie zniknie,ale pochwa sama też się po naturalnym porodzie nie obkurczy:-) no chyba ze stać na laserowe obkurczanie:-)to można rodzic...

Gość gość
Jak stać kogoś na dziecko to na plastyka pochwa również powinno stać. Chyba ze zamierzacie męczyć swoje dzieci w biedzie?

Gość olga7791
Szykuj się na cesarke.ja rodzilam córke 17lat temu..i tyle lat meczy mnie temat porodu naturalnego i pochwy rozciągniętej I wszystkie moje koleżanki powiedzą to samo:-)

Gość gość
nie wiem czy plastyka pochwy zdziala cuda, to po prostu wyciecie kawalkow pochwy i ich zszycie a co z zakonczeniami nerwowymi? przeciez powstana malutkie blizny. ciezki temat

Gość gość
Ja nie mam problemu bo maz ma znacznego rozmiaru i do porodu wchodzil nie do konca.Po porodzie przy ktorym byl i nie wplynelo to na seks jak pisza idioci ze ujemnie wplywa porod na seks po nim.Jest zawsze maz tez podczas kazdego badania pochwy u ginekologa obok mnie.Nigdy bym nie chciala cc bo sa czesto komplikacje ,czesto nie mozna sie pozbierac,a zachecaja ginekolodzy by miec wieksza kase!Tylko porod naturalny i Zawsze z mezem bo przebiega wspaniale,szacunek dla pocjentki bo jest swiadek,chodzilam do samego porodu i rozmasowywal kregoslup przy bolach krzyzowych

Gość gość
moja żona miała cc, i tak jest luźna jak jest podniecona tzn ma tyle soków,że czuje się w niej jak pszczoła w ulu

Gość gość
do wyżej odnośnie naturalnego porodu piszesz o tym jakbyś nigdy nie znała problemu porodu tylko naturalnie owszem jak nie ma komplikacji

Gość gość
dzieki gosc z dziś bardzo mnie pocieszylas czy mialas ciecie krocza? nie chce nigdy miec cesarki wole urodzic naturalnie w pozycji wertykalnej zgodnie z natura, aby macica sie wygoila ladnie bo w cesarskim cieciu wiecej jest niestety wiecej minusow i komplikacji np zrosty w jamie brzusznej, nienaturalne wydalenie lozyska.. to ciezka operacja a lepiej takich unikac rozrywaja powloki brzucha.. wieksze prawdopodobienstwo przepuklin brzusznych ale los mojej pochwy po porodzie.. chociaz moze to dziecko nie jest tak duze

Gość gość
Nie słuchaj tego co mówią inni pisałem poród naturalny owszem jak nie ma przeciwwskazań i masz odpowiednią budowę