Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka zawsze ma super bieliznę.

Polecane posty

Gość gość

Kurcze no czasami wyjdzie jej kawałek stanika, albo jej prześwituje i zawsze ma ładny, seksowny stanik, dobrze dobrany. Pewnie musi dużo na nie wydawać.

Gość gość
Moze inwestuje w bielizne. Nieraz wh&m sa ladne i niedrogie komplety.

Gość gość
Dokładnie. Ja tez wolę kupić rzadziej stanik ale jakiś super, niż tani i szybko niszczący się.

Gość gość
Bielizny nie kupuje sie w hmach czy innych reservdach tylko w sklepach z bielizna. Zacznij tak robic to i twoja bedzie super.

Gość gość
Niekoniecznie musi. Jak się zna swój rozmiar w różnych markach i modelach to można cuda upolować na ebayu, za grosze. Ja też często kupuję na Brastopie (bywają ceny o 70% niższe od wyjściowej a wybór duuuży). Poza tym np. polskie staniki z Comeximu nie są zbyt drogie a świetne i kolorowe... No i poza tym zależy co dla kogo znaczy "drogo" w tym kontekście, dla mnie 140-170 zł za dobry stanik to normalna cena, przecież kupuje się go na lata.

Gość gość
stanik na lata??:D

Gość gość
Tak, dobry stanik wytrzymuje spokojnie 3-4 lata (oczywiście nie jeden noszony non stop, ale raz-dwa razy w tygodniu np.).

Gość gość
zgodzę się całkowicie :) do brafitterki trafiłam w 2010 roku, od tego czasu kupuję biustonosze porządnych firm (Freya, Panache, Cleo, Curvy Kate, Charnos...) i mam takie jeszcze z tego 2010 roku, z którymi się absolutnie nic złego nie dzieje, a noszę je dosyć często; nie ma porównania ze stanikami z sieciówek czy słabych firm typu Triumph...

Gość gość
Ładne cysie nie wymagają biustonosza

Gość gośćjhydfr
to fes dobrany macie te staniki skoro w jednym chodzicie po 3-4 lata. Wiesz ze staniki powinno sie zmieniac co pół max rok, figura sie zmienia z kazdym miesiacem, wiec po co chodzic do sklepow z droga bielizna jesli sie jej nie wymienia? idz na rynek

Gość gość
Tak - te z rynku będą super dobrane. Szczególnie przy małym obwodzie i dużym biuście. Moze tobie się figura zmienia. Moja od par lt pozostaje bez zmian. I waga i obwody.

Gość gość
I jej biust tez ładnie wygląda, ale myślę, że to zasługa małego biustu.

Gość gość
Figura sie zmienia z kazdym miesiacem???No moja figura nie zmienia sie latami i rozmiar biustonosza tez sie nie zmienia.Ja uwielbiam ladna bilzne.

Gość gość
A ja mam stanik za 15zl, udali mi się go dopasować, nosze go codziennie

Gość gość
A po co ja mam zmieniać coś, co zmiany nie potrzebuje? Nie wiem, co ty ze swoją figurą robisz, że parę razy do roku drastycznie zmieniają ci się wymiary, ale ja ostatnią zmianę miałam po ciąży, 7 lat temu. Od tego czasu ani obwód w biuście, ani pod się nie zmienia, a jak czasem ciało spuchnie przed okresem czy w upał to wystarczy przepiąć stanik na luźniejszą haftkę.

Gość gość
Ja bym chciała mieć fajną bielizne, ale ja mam 84 w biuście i nie wiem czy jest sens w ogólnie zabierać się za kupowanie fajnych staników.. Bo tylko się zdołuje tym rozmiarem A..

Gość gość
a ile masz pod biustem? patrzyłaś np. na ofertę Ewy Michalak?

Gość gość
74

Gość gość
Autorko, a ty nie masz swojego zycia, ze tak przezywasz cudza (sic!) bielizne?

Gość on2828
a ja często kupuję bieliznę mojej kobiecie i nie wydaje wcale ogromnych kwot :)

Gość gość
jak 74 pod biustem to zobacz sobie u E. Michalak na ofertę w rozmiarze 70A/70B (bo jeden z tych rozmiarów ci w kalkulatorze u nich wyjdzie), w Comeximie i na stronie Onlyher 70B... I pooglądaj dziewczyny 70A-70B w Katalogu na Balkonetce :)

Gość gość
Moja koleżanka tez ma właśnie małe cycki.

Gość gość
Małe czy duże to na prawdę bez znaczenia , każdy biust i każda kobieta zasługuje na ładną bieliznę, czytałam wyżej o panache i innych firmach ale czemu kupujecie aż tak drogie biustonosze??? Ja postanowilam wspierać polską dystrybucję , polskie firmy z ktorych jestem BARDZO zadowolona, moje biustonosze też wytrzymują spokojnie kilka lat i NIC sie z nimi nie dzieje, a co najwazniejsze place max 80 zl a nie 200 ! kupuje tutaj www.sklep-biustonosze.pl

Gość gość
i cały temat po to, żeby naspamować, prawda? zgłoszone, spamerska świnio!!! :o