Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cds QSC

Tak bardzo chciałbym zaopiekować się jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość cds QSC

I pokochać ją. I spędzac dużo czasu z nią. I patrzeć, jak zasypia. I całować w policzek. I rozmawiać. I przytulać. I śmiać się. I płakać. I wielbić ją. I klękać przed nią. I słuchać się jej. I być jej wiernym. I służyć jej. I wiązać jej buty. I... I... :(

Gość gość
ja się piszę ;) ...ale buty to sobie mogę wiązać sama :)

Gość cds QSC
To fajnie.

Gość nie mam marzeń
też tak chcę... ;)

Gość cds QSC
nie wysmiewajcie mnie

Gość gość
Nie wyśmiewamy :P

Gość gość
zaopiekuj się mną,proszę. tak bardzo cierpię :-(

Gość cds QSC
21:12 Co Ci jest?

Gość I`m Romantic
A tam przestańcie! Facet chcę oddać się miłości, uważam że nie ma nic piękniejszego. Sama jestem kobietą, dla której miłość w życiu jest najważniejsza, stawiam ją PONAD wszystko. Być może powiecie, ze jestem niedojrzała, ale mam to gdzieś. Jestem Romantyczką, także doskonale rozumiem Autora, poświęcać się dla miłosci, chciec tego samemu z siebie a nie ze względu na kogoś.

Gość gość
Autor to takie slodkie ciasteczko do schrupania, sam sie tak opisal miedzy wierszami, a wiazanie sznurowek jest b. Romantyczne.:)

Gość gość
21;12 jestem od lat samotna :-( nawet nie mam do kogo się przytulić ... umieram na brak miłości :-(

Gość gość
Jestem już stara i bardzo chora. I potrzebuję takiego opiekuna jak Ty. I oddam Ci moją emeryturę. I tylko mnie kochaj. I spędzaj przy moim łóżku dużo czasu.I patrz jak zasypiam. I całuj w policzek na dobranoc. I okrywaj kołderką jak się odkopię. I jak się obudzę podasz mi śniadanko do łózka. I będziesz ze mną długo rozmawiał. I śmiał się razem ze mną.I płakał gdy będę Ci opowiadała złe wspomnienia. I będziesz klękał ze mną modląc się o moje długie życie. I będziesz mi wierny. I służył jak pies.I będziesz wielbił moje imię.Amen.

Gość gość
Ty stara chyba spadła Ci cegła na głowę bo dobrze jesteś walnięta. A szukaj sobie jelenia tu takiego nie znajdziesz. Takiego jaki Ci się marzy to ze świecą nie znajdziesz.

Gość cds QSC
Chciałbym być po prostu szczęśliwy i dać komuś szczęście.

Gość gość
No to łap to co masz podane na tacy.

Gość gość
opieka nie rowna sie niewolnictwo. jesteś straszną ciotą, oj straszną. rzadko się takie coś jak ty zdarza... może jakaś spragniona dominacji dziewczyna cie wykorzysta,bo ktora traktowałaby cie poważnie?

Gość gość
cds QSC wczoraj Chciałbym być po prostu szczęśliwy i dać komuś szczęście. Ale Wy powyżej jesteście tępe dzidy i wyśmiewacie nieświadomość autora. Autor uważa, że jego szczęście to poświęcenie się dla innych. I to jest jego myślenie i ma prawo tak myśleć dopóki uświadomi mu świat realny, że bycie szczęśliwym nie zależy od poświęcania się dla innych. To przynosi cierpienie nie szczęście. Prawdziwe szczęście masz w sobie autorze każdego dnia, gdy otworzysz oczy i zauważysz jak piękny jest świat, jak piękne i wrażliwe jest Twoje wnętrze, jak potrafisz żyć uśmiechając się do każdego na ulicy. Jak nie pozwolisz by podświadomość wykorzystywała Cię do tego byś czuł się nieszczęśliwy. Szczęścia nie można nikomu dać , bo się ma takie życzenie. Szczęście trzeba budować każdego dnia we własnym wnętrzu, bez względu na okoliczności.

Gość gość
nie widzicie, ze ktos sie tu zabawia waszym kosztem?? ta sama osoba, rzekomo facet, ktora zalozyla watek, potem sobie odpowiada w ponizszych postach jako kobieta i pozniej jako mezczyzna .... zalosne....:o

Gość gość
Żałosna to jesteś Ty. Po to jest forum kafe by dostarczało w różnorodny sposób rozrywki dla ludzi samotnych i może już zmęczonych życiem. A może ktoś ma misję poświęcania swojego czasu do naprawiania rzeczywistości. Nie pomyślałaś o tym. Po co tu siedzisz i czytasz ? Jaki masz w tym cel? By się dowartościować ubliżając innym, że są żałośni?

Gość gość
Jeśli szczęściem dla kogoś jest obecność kochanej osoby to oczywiście, że to szczęście można dać lub odebrać. Co nie znaczy, że jest to jedyna forma szczęścia. Można sprawić by ktoś był jeszcze bardziej szczęśliwy jeśli tego oczekuje.

Gość w doopie mam kult twardości
Przestańcie się pruć i walić z doopska :p przylaszcze. Koleś jest uroczy i słodki! Wezmę na wynos od zaraz :*:*:*:*:*

Gość gość
A za rok będzie cię n*******lał, pewnie psychol.

Gość gość
Jeju...ale lumpy...najpierw go wyśmiały teraz posądziły że psychol. A on wystawił serce na dłoni. Jak babom dogodzić? Trzeba rżnąć po dupskach aż będą sikać ...sik...sik...sik...

Gość gość
cds na tym chorym forum nie warto się otwierać :) k***y same...!!

Gość gość
Same robią z facetów debili, przechodząc z kobiecych rąk do rąk nie mają pojęcia jak wypacza im się naturalny męski charakter. Jedni niewieścieją inni zamieniają się w gburów. Gdy trafi się wartościowy egzemplarz zaraz go zniszczą suki.