Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm11

Chłopak mnie wysmiał kiedy zaproponowałam seks analny z prezerwatywą,czemu?

Polecane posty

Gość hmmm11

Nie robilismy tego nigdy,ale dzisiaj o tym z nim pisałam i kiedy powiedziałam mu ze jak juz ,to z gumką,to zaczął sie nasmiewać,az mi sie przykro i głupio zrobiło,czy powinno sie robić to z czy bez?

Gość gość
może twój chłopak myśli, że gumka jest tylko po to, żeby w ciązę nie zajść. I stąd taka reakcja.

Gość gość
tez tak mysle... ''czy powinno sie robić to z czy bez?'' to zalezy...czy jestes pewna, ze jest zdrowy (pewnosci nigdy sie nie ma bez badan, np co drugi żonaty facet zdradza a żonki naiwne mysla ze mąz jest wierny) i zalezy tez czy jestes w srodku ''czysta''

Gość gość
jak się chłoptaś nie chce nabawić jakiejś przyjemnej infekcji dróg moczowych to niech lepiej zakłada gumkę. Poza tym co on myśli, że jak skończy Ci w środku to sperma jakoś magicznie się wchłonie? przecież już po stosunku to wszystko wypływa na zewnątrz przez dłuższy czas i może się dostać do pochwy i ciąża-niespodzianka... Jeśli chłopak się naśmiewa z jakichś Twoich preferencji, uprzedzeń czy obaw związanych z seksem to walnij go w łeb i powiedz, żeby dorósł...