Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjechała siostra z chłopakiem A JA JESTEM ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość gość

jej facet zaczął mi się zwierzyć o niej, że ma jej dość, że jest z nią tylko przez to, że litość bierze go za serducho, że nie rwie się do pracy, że wszystko by chciała, że generalnie przechlapane i niestety, ale on ma racje, bo ona taka jest. rozrzutna, wszystko by chciała, a do pracy lewus. i zaczął się do mnie przystawiać, że brak mu miłości, że już rutyna. a ja go odpycham, są u mnie jeszcze dwa dni, jedną noc, a ja już mam dość. boję się, że w chwilach kiedy np. ona jest w toalecie że zacznie się do mnie przystawiać. stanowczo odmawiam, staram się nie dopuszczać do sytuacji sam na sam. co mam robić. nagabywać jego, aby z nią skończył, czy jego, że on się do mnie dostawia? ona mi nie uwierzy, powie że chcę go odbić, bo są ze sobą 5 lat, on widocznie jej nie kocha, udaje. ona zapatrzona w niego jak w obrazek. nie robi nic bez niego. jestem załamana, chcę się już ich pozbyć :(

Gość gość
namawiaj go na zerwanie, że to bez przyszłości itd. itd. wtedy on się podbuduje, zostawi ją, pozbędzie się problemu i znajdzie sobie kogoś i da Ci spokój. skoro są u Was i jadą, to nie mieszkają blisko. oni się rozstaną = nie będzie do Ciebie przyjeżdżał.

Gość gość21021
Jedyne co możesz teraz zrobić to zachować spokój. Stanowczo odmawiaj, nie pozwalaj sobie na dotykanie itd. Być może jest już tak zdesperowany przez życie z tą dziewuchą. Ale nie oznacza to, że masz rzucić mu sie w ramiona i dać zaspokoić. Siostrze nic nie mów, bo może przyjechał i się wyżalił, a jutro będzie happy para. Nie dopuszczaj abyście zostali sami, bo to się może źle skończyć. A Ty będziesz winna zawsze, pamiętaj.

Gość gość
up

Gość Heniuś
Po co się wtrącasz w ich sprawy? Skoro mu tak źle to czemu jej nie zostawi lub nie każe jej ruszyć d**y? "Facet" umie tylko się żalić? Zresztą to typowy współczesny związek: księżniczka dziunia i jej c***owaty pantoflarz, trafił swój na swego :)

Gość gość
jesteś jej siostrą wiec dlaczego masz problem? z nim krótko i na dystans , broń jej i nie wchodź w te dyskusje. On już ją oszukuje wiec za chwilę będzie koniec. Poza tym co znaczy ze on się przystawia? ma ciebie za jakąś qrwę? wyznacz granice bo na razie to jakas nieogarnieta jestes